• Auping

Auping

 

Het Nederlandse Auping creëert slaapsystemen op basis van 3 kernwaarden: ventilatie, ondersteuning en drukverlaging. De Auping spiraalbodem en matras worden perfect op elkaar afgestemd. Samen met wetenschappers en bekende ontwerpers ontwikkelt Auping hoogstaande matrassen, spiraalbodems, bedden, boxsprings, bedtextiel en accessoires.

Auping is uitgegroeid tot marktleider van slaapsystemen in Nederland. Vakmanschap, aandacht voor kwaliteit en expertise van de Auping medewerkers garanderen een uitzonderlijke kwaliteit en goede service.

Ook levert Auping bedden aan verschillende tophotels in Nederland, België, Frankrijk en de Dominicaanse Republiek.

Auping verzekert een goede nachtrust zodat je bij het opstaan fris en uitgeslapen aan je dag kan beginnen.

 • Auping boxsprings

  Auping Boxsprings

  De AVS boxspring staat garant voor goede ventilatie. De boxspring is opgebouwd op een spiraalbodem en vormt samen met de speciale AVS boxspringmatras een compleet, ademend bed.

 • Auping toppers

  Auping Toppers

  Met een Auping topmatras (ook wel: 'topper') voegt u een extra comfortlaag toe aan uw matras. Het assortiment bestaat uit 4 types met verschillende samenstellingen en comforteigenschappen.

 • Auping-hoofdkussen

  Auping Hoofdkussens

  Auping vervaardigt hoofdkussens, die garant staan voor een perfecte ventilatie en zo een comfortabele nachtrust garanderen.

 • Auping dekbedden

  Auping Dekbedden

  Een goed dekbed is belangrijk voor je slaapcomfort Het zorgt voor een goede ventilatie en behoudt de juiste temperatuur.

 • Auping matras najaarsactie

  Auping Matrassen

  Alle matrassen van Auping zijn voorzien van DPPS® pocketveren, waarbij DPPS® staat voor Dynamic Progressive Pocket Spring. Deze veren zijn anders opgebouwd dan de traditionele pocketveer.

 • Auping Bodems

  De Auping bedbodems hebben een open structuur, die zorgt voor een goede ventilatie en het gewicht van je lichaam verdeelt over 10.000 drukpunten.

 • auping_bed

  Auping Bedden

  Auping werkt samen met bekende designers. Op deze manier heeft Auping een collectie samengesteld die zowel klassiek, modern als eigentijds is.