Nieuws/Blog

Wat zijn de voordelen van een Auping boxspring?

Voordelen-boxspring-2

Auping staat bekend om zijn maatwerk en expertise in de beddenwereld. Hun kernwaarden zijn optimale steun, kwaliteit en ventilatie. Je kan er dus vanuit gaan dat je op dat vlak goed zit als je een boxspring van Auping koopt. Maar daarnaast zijn er nog een pak andere voordelen die boxsprings van Auping bieden. We zetten er hier een aantal op een rijtje:

  • Auping werkt uitsluitend met hoogwaardige materialen.
  • Auping boxsprings zijn uitgerust met een slim fixeersysteem. Dat zorgt ervoor dat je matras en de topper niet verschuiven als je de boxspring verstelt.
  • Je kan kiezen tussen een vlakke of elektrisch verstelbare
  • Auping is gespecialiseerd in maatwerk en handwerk. Je boxspring is dus steeds op maat van jouw lichaam en jouw wensen gemaakt.
  • Je hoeft Auping matrassen of toppers niet te keren dankzij hun gelaagde opbouw.
  • De box bevat een spiraalbodem en pocketveren voor perfecte ondersteuning en ventilatie.
  • Elk hoofdbord is volledig rondom gestoffeerd zodat je jouw boxspring eender waar kan zetten, zelfs vrij van de muur.

De boxsprings komen in verschillende kleuren en meer dan 10 soorten stof. In onze Auping Stores kan je zelf je bed samenstellen.

 

Kies voor duurzaamheid

Naast de bovenstaande voordelen van een boxspring, is ook duurzaamheid een troef. Alle Auping bedden en boxsprings worden gemaakt met oog op het milieu en op de toekomst. De basis van elke Auping boxspring is een sterk metalen frame, waardoor die langer meegaat dan een gewone box.

Wil je nog meer duurzaamheid? Combineer dan je boxspring met de Evolve matras. Dat is een circulaire matras, wat inhoudt dat de materialen keer op keer hergebruikt kunnen worden om nieuwe matrassen te maken.

De voordelen van een boxspring zelf ontdekken?

Een bed is natuurlijk een heel persoonlijke keuze. Daarom kom je best langs in een van onze toonzalen voor je een beslissing maakt. Aan jou om uit te proberen wat het beste voelt. Zo ontdek je zelf de voordelen van een boxspring!

placeholder

Waar kan je ons vinden ?

Koop je liever online?

Ontdek welke slaapoplossingen (matrassen, bedden, boxsprings, bedbodems, ...) wij voor jou in de aanbieding hebben.

Over ons

Cornelis_Bedding_logo_2_bedding_wit_vierkant_rgb

Cornelis Bedding is jouw beddenspeciaalzaak. We bieden jou topmerken in ultiem slaapcomfort. Breng een bezoek aan één van onze vijf Cornelis Bedding speciaalzaken.

BTW BE 0826.722.189

VOLG ONS

Wij aanvaarden ecocheques en Sodexo consumptiecheques

Logo-ecocheques
Logo-Sodexo
Scroll naar boven