onze merken

Auping

Kies voor het ultieme slaapcomfort met een Auping bed

Bij Auping weten ze hoe belangrijk een goede nachtrust is. Goed slapen draagt immers bij aan een gezond leven vol energie. Daarom werkt het Nederlandse merk gepassioneerd aan het constant vernieuwen van hun producten. Dit bereiken ze door op een bewuste manier om te gaan met de omgeving, het milieu en de mens zelf. Kies dus voor ultiem slaapcomfort in een Auping bed en kom langs in één van onze speciale Auping stores.

Kom langs in één van onze toonzalen

Mockup_auping_prijslijsten

Download onze Auping brochures

Laat je verwonderen door Auping: van de kleurrijke stoffencollectie en het uitgebreide assortiment matrassen & toppers tot de stijlvolle bedden & boxsprings en kwaliteitsvolle accessoires, dekbedden & kussens. Ontdek het volledige Auping aanbod in één van onze digitale brochures!

placeholder

Waar kan je ons vinden ?

nachtje proefslapen ?

Bij Cornelis Bedding staan wij al 100 jaar garant voor de scherpste prijzen, het grootste aanbod en de beste service. We horen regelmatig van klanten: “We zouden hier eens een nachtje moeten blijven slapen”...

Over ons

Cornelis_Bedding_logo_2_bedding_wit_vierkant_rgb

Cornelis Bedding is jouw beddenspeciaalzaak. We bieden jou topmerken in ultiem slaapcomfort. Breng een bezoek aan één van onze vijf Cornelis Bedding speciaalzaken.

BTW BE 0826.722.189

VOLG ONS

Scroll to Top