Merken

Hans Kruchen

Duik onder een zalig dekbed van Hans Kruchen

Wie kruipt er niet graag weg onder zijn dekbed? Hans Kruchen zorgt er graag voor dat je heerlijk kan wegdromen onder een zalig dekbed. Hun dekbedden combineren hoge elasticiteit, luchtigheid en ze zijn lekker licht. Omdat ze ook verwarmings- en vochtregulerend zijn, vormen ze je ideale maatje voor een heerlijke nachtrust.

Logo-Hans-Kruchen

DUITSE KWALITEIT

Hans Kruchen is een familiebedrijf uit Duitsland. De familie Kruchen staat al meer dan 120 jaar bekend voor kwalitatief beddengoed. In 1900 richtte Josef Kruchen het bedrijf op in Telgte, een plekje  in het hart van de regio Münsterland. Hij produceerde er hoogwaardige donzen dekbedden en kussens. De volgende generaties zetten de productie van luxe beddengoed verder.

VEDERLICHT

Goed voor jou en voor de omgeving. En tegelijkertijd heerlijk pluizig en zacht. De dekbedden met donsvulling van Hans Kruchen hebben het allemaal. De kleine luchtkussentjes in elk plukje dons zorgen voor de klimaat regulerende eigenschappen en helpen je om heerlijk te slapen. De verschillende warmteniveaus uit het assortiment bieden voor elk slaaptype een antwoord op de individuele slaapbehoefte. Het helpt ook dat je weet dat de gebruikte grondstoffen met respect voor de natuur worden verkregen. Het Grüne Gans-label is daar het bewijs van.

MET BIJPASSEND KUSSEN

Naast donsdekens heeft Hans Kruchen ook matching hoofdkussens. Kussens die je op de juiste plaatsen ondersteunen, maar tegelijk zo zacht zijn dat je niet kan wachten om te gaan slapen. Bovendien kan je ze wassen én drogen en hebben ze een lange levensduur.

Hans Kruchen
Hans Kruchen
Hans Kruchen

Meer weten over Hans Kruchen?

placeholder

Waar kan je ons vinden ?

Koop je liever online?

Ontdek welke slaapoplossingen (matrassen, bedden, boxsprings, bedbodems, ...) wij voor jou in de aanbieding hebben.

Over ons

Cornelis_Bedding_logo_2_bedding_wit_vierkant_rgb

Cornelis Bedding is jouw beddenspeciaalzaak. We bieden jou topmerken in ultiem slaapcomfort. Breng een bezoek aan één van onze vijf Cornelis Bedding speciaalzaken.

BTW BE 0826.722.189

VOLG ONS

Wij aanvaarden ecocheques en Sodexo consumptiecheques

Logo-ecocheques
Logo-Sodexo
Scroll naar boven