Cornelis Bedding

Over ons

Dé beddenspeciaalzaak voor jouw ultiem slaapcomfort

We brengen meer dan een derde van ons leven door in bed. Deze tijd is vaak het enige moment waarop we onze geest en lichaam toelaten tot rust te komen. Er zijn vaak ook de vele rugproblemen door onze drukke levensstijl. Het verwondert dan ook niet dat een goede ondersteunende nachtrust een prioriteit is.

Een mooi gestyled en smaakvol bed is uiteraard leuk meegenomen. Maar een bed dient in de eerste plaats te voldoen aan jouw unieke slaapbehoeften zoals je slaaphouding, slaapvoorkeuren en lichaamsbouw. Hoe bepaal je nu welk type matras of bedsysteem het best voldoet aan jouw noden?

In die zoektocht helpt beddenspeciaalzaak Cornelis Bedding je graag! Ons voltallige verkoopteam bezit de nodige professionele ervaring en opleiding om je hierbij te helpen. We laten ons bovendien vaak bijstaan door kinesisten en professoren.

CB-Over-ons_06
Naamloos-3@2x

Wie zijn wij?

placeholder

Waar kan je ons vinden ?

nachtje proefslapen ?

Bij Cornelis Bedding staan wij al 100 jaar garant voor de scherpste prijzen, het grootste aanbod en de beste service. We horen regelmatig van klanten: “We zouden hier eens een nachtje moeten blijven slapen”...

Over ons

Cornelis_Bedding_logo_2_bedding_wit_vierkant_rgb

Cornelis Bedding is jouw beddenspeciaalzaak. We bieden jou topmerken in ultiem slaapcomfort. Breng een bezoek aan één van onze vijf Cornelis Bedding speciaalzaken.

BTW BE 0826.722.189

VOLG ONS

Scroll to Top