• Beka

Beka

Het Belgische Beka, sinds 1998 Belgisch Hofleverancier, ontwerpt slaapsystemen waarbij zowel afwerking als technologie voorop staan. Beka verwerkt in haar slaapsystemen de exclusieve Temporis Multi pocket veer. De matrassen bieden daardoor prima slaapcomfort, een goede luchtcirculatie, alsook een optimale vochtafvoer. Beka produceert matrassen, boxsprings en lattenbodems. De Beka matrassen zijn opgebouwd uit pocketveren, bultex of natuurlatex.

Beka garandeert enkel de allerhoogste kwaliteit van slaapsystemen en slaapproducten. Het Beka R&D center zoekt continu naar nieuwe producten, materialen en systemen voor het verbeteren van je slaapcomfort. De combinatie van innovatieve technologie en een elegante afwerking maken van Beka Belgisch specialist in kwalitatief slaapcomfort.

 • Beka-matrassen

  Beka Matrassen

  Een Beka matras zorgt voor een niet geƫvenaard droomcomfort.

 • Beka-bodems

  Beka Bodems

  De Bekamatic en Bekaluxe lattenbodems bieden een perfecte ondersteuning aan je lichaam.

 • Beka-bedden

  Beka Bedden

  Al 36 jaar voert "Olivier Strelli" ons mee naar een wereld van subtiele materialen en tinten, afgewisseld met originele prints.

 • Beka-boxsprings

  Beka Boxsprings

  De Beka boxspring is samengesteld uit hypoallergene materialen. Je kan bovendien kiezen voor een mooie en hoogkwalitatieve stoffering voor de bekleding.

 • Beka-topper

  Beka Topper

  De Beka topper zorgt voor extra ergonomisch comfort bij het slapen op je matras. De Beka oplegmatras collectie bestaat uit 3 verschillende modellen: Topper bultex, sensus en latex.