onze merken

Equilli

Equilli, altijd heel de nacht gerust

Een optimale nachtrust is een heel persoonlijk gegeven. En dat hebben ze bij Equilli heel goed begrepen. Het Belgische bedrijf maakt matrassen op maat van jouw specifieke lichamelijke lichaamsbouw, noden en wensen. Ondersteuning en comfort komen daarbij steeds op de eerste plaats, en worden gedragen door een doorgedreven wetenschappelijke aanpak.
Daarnaast biedt Equilli ook boxsprings, bedden, lattenbodems en hoofdkussens. In combinatie met de matrassen van topkwaliteit zorgen die ervoor dat je heel de nacht gerust slaapt.

Equilli matrassen | Cornelis Bedding

Wetenschappelijk onderbouwd

Bij Equilli gaan slaapcomfort en wetenschap hand in hand. Equilli-oprichter Vincent Verhaert werkte met een team van onderzoeksingenieurs aan de afdeling Biomechanica van de KU Leuven jarenlang aan een wetenschappelijk slaaponderzoek. Daarbij kwamen ze tot de conclusie dat slechts weinig fabrikanten in de matrassen- en beddensector hun producten ontwikkelden op wetenschappelijke basis. Meer nog, slechts een handvol producten voldeed aan de eisen die de wetenschap stelt aan goed en ergonomisch slaapcomfort. Voor Equilli hét signaal om met een eigen matras op de markt te komen, die wél voldoet aan de strengste wetenschappelijke eisen.

Personal Sleep Scan

Een Equilli-matras koop je niet zomaar. Potentiële kopers ondergaan eerst een Personal Sleep Scan. Daarbij worden de rug en slaaphouding van de mogelijke klant tot in het kleinste detail gemeten en vastgelegd in het zogenaamde indrukkingsprofiel. Op basis daarvan gaat Equilli aan de slag om de ideale matras te maken die 100% tegemoetkomt aan jouw noden.

Totaalpakket

Equilli produceert niet alleen matrassen, maar biedt ook een mooi assortiment bedden, boxsprings, lattenbodems en hoofdkussens aan. Het kiest daarbij resoluut voor een uitgepuurd en strak design, dat volledig in dienst staat van jouw matras. Equilli kiest daarbij niet voor overbodige toeters en bellen, maar voor betaalbare eenvoud.

Wil je het volledige aanbod van Equilli ontdekken?

Mockup-brochures-Equilli

DOWNLOAD ONZE EQUILLI BROCHURES

Kies voor matrassen en andere producten van Belgische bodem. Laat je inspireren door topkwaliteit van bij ons en ontdek het in één van onze digitale brochures.

placeholder

Waar kan je ons vinden ?

Koop je liever online?

Ontdek welke slaapoplossingen (matrassen, bedden, boxsprings, bedbodems, ...) wij voor jou in de aanbieding hebben.

Over ons

Cornelis_Bedding_logo_2_bedding_wit_vierkant_rgb

Cornelis Bedding is jouw beddenspeciaalzaak. We bieden jou topmerken in ultiem slaapcomfort. Breng een bezoek aan één van onze vijf Cornelis Bedding speciaalzaken.

BTW BE 0826.722.189

VOLG ONS

Wij aanvaarden ecocheques en Sodexo consumptiecheques

Logo-ecocheques
Logo-Sodexo
Scroll naar boven