• Lattoflex

Merken

Natuzzi

Natuzzi staat voor Italiaanse kwaliteit en design. Met de Natuzzi Design Studio kunnen wij uw hele living concept op elkaar afstemmen.

Auping

Bij auping staan ventilatie, ondersteuning en drukverdeling centraal. Zowel de spiraalbodem als het matras zijn perfect om mekaar afgestemd.

Tempur

De TEMPUR matrassen vormen zich naar de exacte contouren van het lichaam en geven de nek, rug, schouders en benen de ondersteuning die zij nodig hebben.

Beka

Beka komt tegemoet aan ieders persoonlijke behoeftes. Zowel de afwerking als de technologie is heel belangrijk bij Beka.

Equilli

Het Belgische merk Equilli ontwikkelt op wetenschappelijke wijze ergonomische matrassen en kussens.

Magnitude

Vederzachte boxsprings om zalig in weg te zinken, gestoffeerde achterwanden, geraffineerde bedbankjes, stijlvolle afwerkingen met oog voor detail, sierlijke plaids en onweerstaanbare accessoires.

Styldecor

Met het twee-matrassen-systeem uit het beddenprogramma van Schramm kiest u voor de perfect op elkaar afgestemde combinatie van een flexibel bovenmatras en een stabiel ondermatras.

Stressless

Stressless is een Noorse fabrikant van kwalitatieve relaxzetels en sofa’s. Een perfecte afwerking, ergonomische ondersteuning vormen de belangrijkste kenmerken van de Stressless-zetels en -zitbanken.

Kast-ID

Voor hoogkwalitatieve slaapkamerkasten werkt Cornelis Bedding samen met kastenspecialist Kast-ID.

Geltex

De revolutionaire Geltex® inside slaaptechnologie ontstaat door een fusie van gel en luchtdoorlatend materiaal.