onze merken

M Line

Geniet van een optimale nachtrust op een M line matras

Doordat we steeds meer vragen van ons lichaam, wordt de nachtrust nog belangrijker. Om goed te kunnen presteren in het dagdagelijkse leven, is het daarom van belang dat je lichaam 's nachts goed herstelt zodat je overdag genoeg energie hebt om te doen wat jij wil. Een M line matras draagt hier optimaal aan bij door zich aan te passen aan de contouren van jouw lichaam. Hierdoor neemt je lichaam de perfecte slaaphouding aan en begin jij uitgerust aan een nieuwe dag!

Meer informatie over een M line matras

M-Line-mockup

Download de M line boxspringbrochure

Laat je inspireren door de stijlvolle hoofdborden, sierlijke poten, sfeervolle kleuren en duurzame stoffen van M line. Stel je M line boxspring naar eigen wens samen en creëer een slaapkamer waar jij je echt thuis voelt!

placeholder

Waar kan je ons vinden ?

nachtje proefslapen ?

Bij Cornelis Bedding staan wij al 100 jaar garant voor de scherpste prijzen, het grootste aanbod en de beste service. We horen regelmatig van klanten: “We zouden hier eens een nachtje moeten blijven slapen”...

Over ons

Cornelis_Bedding_logo_2_bedding_wit_vierkant_rgb

Cornelis Bedding is jouw beddenspeciaalzaak. We bieden jou topmerken in ultiem slaapcomfort. Breng een bezoek aan één van onze vijf Cornelis Bedding speciaalzaken.

BTW BE 0826.722.189

VOLG ONS

Scroll to Top