• Magnitude

Magnitude

Het bedconcept van het Belgische Magnitude is uniek. Het laat je toe je eigen luxebed te creëren. Zo kan je zelf de verschillende elementen van je bed kiezen, alsook welke stoffen gebruikt worden bij het vervaardigen van je bed. Ook kan je je eigen stijl bepalen in lijn met je slaapkamerinterieur: klassiek of design, sober of barok.

Kiezen voor Magnitude betekent kiezen voor uniek vakmanschap. De Magnitude producten worden allen met de hand vervaardigd in eigen ateliers, met liefde voor detail, wat een unieke kwaliteit met zich meebrengt. Ook draagt Magnitude ondersteuning en comfort hoog in het vaandel.

Het resultaat zijn zacht gestoffeerde boxsprings en bedden waarin je heerlijk tot rust kan komen, fijne bedbankjes, een stijlvolle afwerking, prachtige plaids en accessoires.

Bekijk hieronder het assortiment van Magnitude of bezoek een van de winkels van Cornelis Bedding om het comfort zelf te kunnen voelen.

 • sierkussen magnitude

  Magnitude Sierkussens

  Magnitude staat voor kwaliteit en vakmanschap. Magnitude sierkussens worden met de hand gemaakt.

 • topper magnitude

  Magnitude Topper

  De Talalay-topper is een oplegmatras in het assortiment van het topmerk Magnitude. Deze topper, die bij het merk Magnitude 'comforter' wordt genoemd, is 8 cm hoog en is vervaardigd uit latex.

 • Magnitude bodem

  Magnitude Bodems

  Magnitude bodems worden met het nodige talent en vakmanschap vervaardigd. De volledig gepersonaliseerde bodems worden op ambachtelijke wijze en met oog voor detail in de Magnitude ateliers vervaardigd.

 • magnitude bedden

  Magnitude Bedden

  Magnitude bedden vertegenwoordigen een uniek bedconcept. Je stelt zelf je eigen luxebed samen in 3 stappen. je kiest eerst een stijl voor jouw bed. Daarna bepaal je zelf welke stof je voor de bekleding wenst. Daarna koppel je jouw boxspring met de geschikte matras.

 • magnitude plaid

  Magnitude Bedspreien & Plaids

  Het grote voordeel van maatwerk is dat de afmeting van Magnitude bedspreien en plaids perfect op je bed kunnen afgestemd worden.

 • matras magnitude

  Magnitude Matrassen

  Een Magnitude matras is vervaardigd uit pocketveren van gehard staal, die een langere levensduur garanderen. Pocketveren vormen zich perfect naar je lichaam, waardoor ergonomisch comfort wordt gegarandeerd.

 • boxspring Magnitude

  Magnitude Boxspring

  Een Magnitude-boxspring zorgt voor een goede werking van de matras. Hij dient als schokdemper en zorgt voor een ideale verdeling van het gewicht. De Magnitude boxspring biedt een ideale ondersteuning aan de belangrijkste onderdelen van het lichaam: lende, bekken en schouders.