Merken

Ducky Dons

Kwalitatieve dons uit Nederland

Een dekbed van hoogwaardig dons? Dat vonden we bij Ducky Dons in Nederland. Ze hebben dekbedden uit ganzendons, eendendons of veren. Ze isoleren goed en zijn daardoor heerlijk warm in de winter, maar ze ventileren ook goed en dus voelt het ook nooit te warm. Een ideale combinatie.

DONS VAN BIJ DE BUREN

Ducky Dons is een oer-Hollands bedrijf met twee moderne fabrieken in Ermelo. Alle dons wordt er gewassen, gedroogd, gesorteerd en verwerkt tot kussens en dekbedden van de hoogste kwaliteit. De combinatie van moderne computertechnieken en jarenlang vakmanschap leidt elke keer weer tot hoogwaardige en duurzame producten die garant staat voor optimaal slaapcomfort.

SUPERCOMFORTABEL

Dons geeft dat heerlijke gevoel van luxe en zorgt ervoor dat je met plezier naar bed gaat. Ducky Dons biedt daarom een collectie mooie en hoogwaardige dekbedden in diverse warmteklassen en maten. Zo vindt iedereen het juiste donsdeken voor elk moment. Daarnaast hebben ze ook heerlijke donzige kussens. Heerlijk zacht, maar tegelijk ook ideaal voor een goede ondersteuning.

ALTIJD KWALITEIT

Bij Ducky Dons staat kwaliteit op de eerste plaats. Daarom maken ze alleen producten die voldoen aan de strengste Europese normen en zijn ze voorzien van keurmerken die de kwaliteit waarborgen. Jij kan dus gerust slapen.

EN HET MILIEU?

Dons en veren zijn 100% natuurlijk. Door dons en veren als vulling voor dekbedden te gebruiken, hoeft het niet te worden weggegooid. Dons en veren zijn daarnaast biologisch afbreekbaar en weinig belastend voor het milieu. Ducky Dons is bovendien het enige bedrijf in Nederland dat dekbedden met dons en veren volledig recycleert! Zo geven ze oude dekbedden en kussens een nieuw leven. Ook Auping werkt voor donzen- en hoofdkussencollectie samen met Ducky Dons. In hun gamma heb je zelfs een gerecycleerde dons, waarbij de dons afkomstig is van teruggenomen donsjassen, donzen, etc. Uiteraard volledig gereinigd en 100% zuiver, maar wel veel beter voor het milieu.

Meer weten over Ducky Dons?

placeholder

Waar kan je ons vinden ?

Koop je liever online?

Ontdek welke slaapoplossingen (matrassen, bedden, boxsprings, bedbodems, ...) wij voor jou in de aanbieding hebben.

Over ons

Cornelis_Bedding_logo_2_bedding_wit_vierkant_rgb

Cornelis Bedding is jouw beddenspeciaalzaak. We bieden jou topmerken in ultiem slaapcomfort. Breng een bezoek aan één van onze vijf Cornelis Bedding speciaalzaken.

BTW BE 0826.722.189

VOLG ONS

Wij aanvaarden ecocheques en Sodexo consumptiecheques

Logo-ecocheques
Logo-Sodexo
Scroll naar boven