Equilli hoofdkussens

Slaap op wolkjes

Equilli hoofdkussens | Cornelis Bedding

Maar niet alleen je matras, ook je hoofdkussen vormt een belangrijk onderdeel van een optimale nachtrust. Equilli hoofdkussens bieden je nekwervels en hoofd de nodige steun en bepalen mee hoe diep je schouders in je matras wegzakken. Zo slaap jij elke nacht op wolkjes.

Aanpasbaar aan jouw slaaphouding

Elk Equilli hoofdkussen is uitgerust met verhogingsplaatjes. Daarmee kan jij zeer eenvoudig de hoogte van je hoofdkussen bepalen. Volstaat dat niet voor een optimale nachtrust, dan kan je ook de hardheid van de nekrol aanpassen. Op die manier garanderen wij jou de perfecte nachtrust.

Wist je trouwens dat je ook de inhoud van je hoofdkussen kan kiezen? Equilli biedt hoofdkussens aan in soepel latex, ademend koudschuim, drukverlagend traagschuim en verderzachte dons. Aan jou de keuze!

Meer informatie over een Equilli hoofdkussen?

Mockup-brochures-Equilli

DOWNLOAD ONZE EQUILLI BROCHURES

Kies voor matrassen en andere producten van Belgische bodem. Laat je inspireren door topkwaliteit van bij ons en ontdek het in één van onze digitale brochures.

placeholder

Waar kan je ons vinden ?

Koop je liever online?

Ontdek welke slaapoplossingen (matrassen, bedden, boxsprings, bedbodems, ...) wij voor jou in de aanbieding hebben.

Over ons

Cornelis_Bedding_logo_2_bedding_wit_vierkant_rgb

Cornelis Bedding is jouw beddenspeciaalzaak. We bieden jou topmerken in ultiem slaapcomfort. Breng een bezoek aan één van onze vijf Cornelis Bedding speciaalzaken.

BTW BE 0826.722.189

VOLG ONS

Wij aanvaarden ecocheques en Sodexo consumptiecheques

Logo-ecocheques
Logo-Sodexo
Scroll naar boven