• Tempur

Tempur

 

Een zwevend gevoel terwijl u slaapt…

Tempur produceert slaapmateriaal dat zich perfect aanpast aan uw lichaam. Door een optimale ondersteuning krijgt u het gevoel gewichtloos te zijn.

Tempur bedden en matrassen zijn zacht waar u ze aanraakt en stevig waar ze u moeten ondersteunen.

Geschiedenis Tempur begint bij NASA

Het drukabsorberende materiaal dat Tempur gebruikt, werd initieel ontwikkeld in het NASA onderzoekscentrum. Het moest dienen als ondersteuning voor de astronauten tegen de druk bij het lanceren en tijdens hun reis naar de maan.

Geperfectioneerd voor ieders nachtrust

De wetenschappers en technici van Tempur hebben het materiaal sindsdien nog geperfectioneerd en uitgebreid om materiaal te ontwikkelen dat de nachtrust van Tempur-gebruikers verbetert.

Het matras- en kussenmerk is erkend door de NASA en gecertificeerd door de Space Foundation.

Ondersteuning van het lichaam

Tempur slaapmateriaal vormt zich perfect naar de contouren van je lichaam, dit dankzij de open celstructuur. Het zorgt voor een ondersteuning van het lichaam waar nodig, zonder tegendruk.

Pijnlijke drukpunten worden verminderd. Je neemt een comfortabele slaaphouding aan, waardoor je minder gaat draaien tijdens je slaap. Tempur matrassen en kussens keren steeds terug naar hun oorspronkelijke vorm.

Tempur ontwikkelt drukverlagende matrassen, hoofdkussens, bedbodems, boxsprings en comfort producten.

Kom langs in een van onze winkels om de producten van Tempur uit te testen.

Onze winkels

 • Tempur-matrassen

  Tempur Matrassen

  De TEMPUR matrassen vormen zich naar de exacte contouren van het lichaam en geven de nek, rug, schouders en benen de ondersteuning die zij nodig hebben.

 • Tempur-bodems

  Tempur Bedbodems

  De Tempur schotel bedbodem bestaat uit verschillende schotels die opgebouwd zijn uit een honingraatstructuur.

 • Tempur-bedden

  Tempur Bedden

  Een Tempur bed integreert de perfectie en het slaapcomfort van Tempur met een tijdloos design die zorgen voor een aangename slaapomgeving.

 • Tempur-boxsprings (1)

  Tempur Boxspring

  Dit moderne, minimalistische bed biedt eenvoud en comfort op stijlvolle wijze. De Relaxation Basic is bedbodem en matras in één.

 • Tempur-topper

  Tempur Topper

  Het 2-zijdige Comfort Oplegmatras past op elk conventioneel matras van maximaal 2 jaar oud, dat nog in goede staat is en zorgt voor verbeterde drukverlaging en comfort.

 • Tempur-donsdekens

  Tempur Donsdekens

  Het Tempur fit dekbed zal uw lichaamstemperatuurstabiliseren door het revolutionaire Temprakon® materiaal waardoor u dieper en rustiger slaapt.

 • Tempur-comfortkussens

  Tempur Comfort Producten

  Drukverlagende kussens en producten voor dagelijks gebruik. Geniet 24 uur per dag van het comfot van TEMPUR. Thuis, op het werk of op reis.

 • Tempur-hoofdkussens

  Tempur Hoofdkussens

  Net als een goede matras is ook een goed hoofdkussen van wezenlijk belang voor een goede nachtrust. Het hoofdkussen moet de druk van de lichaamsdelen opvangen en verdelen.