• Auping

Bedden

Een goede nachtrust is onbetaalbaar. Slaap heeft een direct effect op onze levenskwaliteit. We spenderen veel tijd in onze bedden, gemiddeld 8 uur op een tijdspanne van 24 uur. Daarom is het essentieel om te kiezen voor een kwalitatief bed, afgestemd op jouw specifieke noden. Het esthetische aspect van het bed is belangrijk, de ergonomische ondersteuning het allerbelangrijkst. Hou ook je slaapkamer goed voor ogen. Een groot bed met bijhorende nachttafeltjes kan mooi ogen in een ruime winkel, maar te groot in je kleinere slaapkamerruimte.

Laat je niet enkel verleiden door bepaalde promoties of de prijs, een goed bed is zijn investering meer dan waard.

Belangrijke eigenschappen

Comfort, een goede ondersteuning, voldoende ventilatie en afvoer van warmte zijn belangrijke eigenschappen van een goed bed. Ook dien je de hoogte niet te onderschatten. Een laag bed in de slaapkamer oogt vaak mooi, maar is ergonomisch minder geschikt dan een hoger bed. Een hoger bed zorgt ervoor dat je rug en knieën minder belast worden, bijvoorbeeld zo’n 50 centimeter tussen matras en slaapkamervloer.

Vele mogelijkheden

De verschillende mogelijkheden voor het personaliseren van bedden zijn talrijk. Zo kan je de uitvoering van je bed zelf bepalen: kies de stof, kleur, houtsoort, hoofdbord en bedpoten. Je kan ervoor zorgen dat je bed perfect bij het interieur van je slaapkamer past.

Je kan kiezen tussen een éénpersoons – of tweepersoonsbed. Wil je veel ruimte, kies je voor een extra groot bed. In België is de standaardmaat voor een tweepersoonsbed 180 x 200 cm. Grotere bedden zijn ook mogelijk met een breedte van 200 cm en een lengte van 200 tot 220 cm bijvoorbeeld.

Een bed kopen bij Cornelis Bedding is kiezen voor kwaliteit. Maak je keuze uit een uitgebreid assortiment aan bedden van topmerken als Auping, Tempur, Beka, Swissflex, Magnitude, Kreamat en Schramm. Cornelis Bedding biedt je de beste kwaliteit en garantie.

 • Auping-bedden

  Auping Bedden

  Auping werkt samen met bekende designers. Op deze manier heeft Auping een collectie samengesteld die zowel klassiek, modern als eigentijds is.

 • Beka-bedden

  Beka Bedden

  Al 36 jaar voert "Olivier Strelli" ons mee naar een wereld van subtiele materialen en tinten, afgewisseld met originele prints.

 • Tempur-bedden (1)

  Tempur Bedden

  Een Tempur bed integreert de perfectie en het slaapcomfort van Tempur met een tijdloos design die zorgen voor een aangename slaapomgeving.