Auping boxspring, slaapcomfort van het hoogste niveau

Geniet van heerlijk slaapcomfort

Wie kiest voor Auping, kiest voor slaapcomfort van het hoogste niveau. De Auping boxspring is niet alleen prachtig om te zien, in dit bed kan je ook heerlijk ontspannen. Elke nacht opnieuw. En omdat je elke nacht goed slaapt, word je ook elke dag uitgerust wakker. Klaar voor de uitdagingen die een nieuwe dag brengt.

Zo is je Auping boxspring opgebouwd

Optimale steun, kwaliteit en ventilatie zijn belangrijke kernwaarden bij Auping. Alle Auping boxsprings worden daarom opgebouwd vanuit een sterk metalen frame. Op het stalen frame ligt de box: die bevat een spiraalbodem en pocketveren. De spiraalbodem is voor tachtig procent open en daardoor ventileert de boxspring goed. De pocketveren bieden een uitstekende drukverdeling.

Bovenop de box ligt de matras. De pocketveren in zowel de box als de matras zorgen ervoor dat je ’s nachts makkelijk kunt draaien en dat je lichaam de juiste ondersteuning krijgt. De matras kun je laten stofferen (een echte boxspring matras) of je houdt het wit.

Een gestoffeerde matras combineer je altijd met een topper. Die extra laag van je boxspring bepaalt het liggevoel. Hoe je graag ligt, is heel persoonlijk en staat los van de ondersteuning die je lichaam nodig heeft. Aan jou om uit te proberen wat het beste voelt.

Een Auping boxspring kopen bij Cornelis Bedding!

Auping Lookbook 2022 Mockup_2

Download onze Auping brochures

Laat je verwonderen door Auping: van de kleurrijke stoffencollectie en het uitgebreide assortiment matrassen & toppers tot de stijlvolle bedden & boxsprings en kwaliteitsvolle accessoires, dekbedden & kussens. Ontdek het volledige Auping aanbod in één van onze digitale brochures!

Koop je liever online?

Ontdek welke slaapoplossingen (matrassen, bedden, boxsprings, bedbodems, ...) wij voor jou in de aanbieding hebben.

Over ons

Cornelis_Bedding_logo_2_bedding_wit_vierkant_rgb

Cornelis Bedding is jouw beddenspeciaalzaak. We bieden jou topmerken in ultiem slaapcomfort. Breng een bezoek aan één van onze vijf Cornelis Bedding speciaalzaken.

BTW BE 0826.722.189

VOLG ONS

Wij aanvaarden ecocheques en Sodexo consumptiecheques

Logo-ecocheques
Logo-Sodexo
Scroll naar boven