Auping Spiraalbodem

 

Een Auping spiraalbodem koop je voor het leven

Een goede bedbodem is heel belangrijk tijdens het slapen. De Auping spiraalbodem bestaat uit gevlochten staal en is voor 80% open. Dankzij de open staalstructuur biedt een spiraalbodem de beste ventilatie en temperatuurregeling van alle bedbodems.

Ventilatie is niet alleen nodig omdat je ’s nachts veel vocht verliest, maar het houdt je matras extra lang goed en hygiënisch. Je matras gaat daardoor jarenlang mee. Aangezien een Auping spiraalbodem van staal gemaakt is, gaat de bodem zelf ook erg lang mee. De beperkte veerbaarheid van staal zorgt ervoor dat de bedbodem langer haar vorm behoudt.

Van alle bedbodems heeft de spiraalbodem de meest open structuur. Maar dat wil niet zeggen dat deze bodem niet goed ondersteunt. In tegendeel, een Auping spiraalbodem biedt als enige op elke centimeter ondersteuning, met meer dan 10.000 drukpunten waarop je lichaam ’s nachts kan rusten. Dat je lichaamsgewicht gelijkmatig ondersteund wordt, zal ook een positief effect hebben op je nachtrust. Omdat onze bedbodem zowel jou als je matras de beste ondersteuning geeft, kan jij elke dag zalig slapen.

Meer informatie over de Auping spiraalbodem?

Heb je graag meer informatie over de spiraalbodem van Auping? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag de juiste keuze maken, zowel wat betreft jouw bed als bedbodem.

Auping Lookbook 2022 Mockup_2

Download onze Auping brochures

Laat je verwonderen door Auping: van de kleurrijke stoffencollectie en het uitgebreide assortiment matrassen & toppers tot de stijlvolle bedden & boxsprings en kwaliteitsvolle accessoires, dekbedden & kussens. Ontdek het volledige Auping aanbod in één van onze digitale brochures!

Koop je liever online?

Ontdek welke slaapoplossingen (matrassen, bedden, boxsprings, bedbodems, ...) wij voor jou in de aanbieding hebben.

Over ons

Cornelis_Bedding_logo_2_bedding_wit_vierkant_rgb

Cornelis Bedding is jouw beddenspeciaalzaak. We bieden jou topmerken in ultiem slaapcomfort. Breng een bezoek aan één van onze vijf Cornelis Bedding speciaalzaken.

BTW BE 0826.722.189

VOLG ONS

Wij aanvaarden ecocheques en Sodexo consumptiecheques

Logo-ecocheques
Logo-Sodexo
Scroll naar boven