Auping matrassen, voor een goede nachtrust

Geniet van heerlijk slaapcomfort

Auping maakt matrassen voor een optimale nachtrust. Betrouwbaar, duurzaam en persoonlijk. Want het is belangrijk dat je matras goed aansluit bij je persoonlijke slaapwensen. Daarom kies je uit een ruim aanbod matrassen. Of je nu graag hard of zacht slaapt, vaak warm of koud hebt ’s nachts, meer of minder steun nodig hebt op bepaalde plaatsen …  Alle Auping matrassen zijn verkrijgbaar in alle gangbare afmetingen en geschikt voor alle bedden en boxsprings.

Auping matrassen voor elke slaper

Je slaaphouding speelt een belangrijke rol bij het kiezen van een nieuwe matras. Een buikslaper heeft bijvoorbeeld een stevigere matras nodig dan een rugslaper. En een zijslaper heeft een matras nodig met een soepele schouderzone om comfortabel in weg te zakken. Wissel je vaak van houding? Ook dan heeft Auping de juiste matras voor jou. Auping heeft veel aandacht voor de juiste ondersteuning voor elk type slaper.

Die ondersteuning hebben Auping matrassen te danken aan kwalitatieve pocketveren. Matrassen met pocketvering hebben een hoog ligcomfort. De dikte en de hoogte van de vering bepaalt de mate van ondersteuning van elke zone van de matras.

Een Auping matras kopen bij Cornelis Bedding!

nachtje proefslapen ?

Bij Cornelis Bedding staan wij al 100 jaar garant voor de scherpste prijzen, het grootste aanbod en de beste service. We horen regelmatig van klanten: “We zouden hier eens een nachtje moeten blijven slapen”...

Over ons

Cornelis_Bedding_logo_2_bedding_wit_vierkant_rgb

Cornelis Bedding is jouw beddenspeciaalzaak. We bieden jou topmerken in ultiem slaapcomfort. Breng een bezoek aan één van onze vijf Cornelis Bedding speciaalzaken.

BTW BE 0826.722.189

VOLG ONS

Scroll to Top