Auping matrassen, voor een goede nachtrust

Geniet van heerlijk slaapcomfort

Auping maakt matrassen voor een optimale nachtrust. Betrouwbaar, duurzaam en persoonlijk. Want het is belangrijk dat je matras goed aansluit bij je persoonlijke slaapwensen. Daarom kies je uit een ruim aanbod matrassen. Of je nu graag hard of zacht slaapt, vaak warm of koud hebt ’s nachts, meer of minder steun nodig hebt op bepaalde plaatsen …  Alle Auping matrassen zijn verkrijgbaar in alle gangbare afmetingen en geschikt voor alle bedden en boxsprings.

Auping matrassen voor elke slaper

Je slaaphouding speelt een belangrijke rol bij het kiezen van een nieuwe matras. Een buikslaper heeft bijvoorbeeld een stevigere matras nodig dan een rugslaper. En een zijslaper heeft een matras nodig met een soepele schouderzone om comfortabel in weg te zakken. Wissel je vaak van houding? Ook dan heeft Auping de juiste matras voor jou. Auping heeft veel aandacht voor de juiste ondersteuning voor elk type slaper.

Die ondersteuning hebben Auping matrassen te danken aan kwalitatieve pocketveren. Matrassen met pocketvering hebben een hoog ligcomfort. De dikte en de hoogte van de vering bepaalt de mate van ondersteuning van elke zone van de matras.

Een Auping matras kopen bij Cornelis Bedding!

Auping Lookbook 2022 Mockup_2

Download onze Auping brochures

Laat je verwonderen door Auping: van de kleurrijke stoffencollectie en het uitgebreide assortiment matrassen & toppers tot de stijlvolle bedden & boxsprings en kwaliteitsvolle accessoires, dekbedden & kussens. Ontdek het volledige Auping aanbod in één van onze digitale brochures!

Koop je liever online?

Ontdek welke slaapoplossingen (matrassen, bedden, boxsprings, bedbodems, ...) wij voor jou in de aanbieding hebben.

Over ons

Cornelis_Bedding_logo_2_bedding_wit_vierkant_rgb

Cornelis Bedding is jouw beddenspeciaalzaak. We bieden jou topmerken in ultiem slaapcomfort. Breng een bezoek aan één van onze vijf Cornelis Bedding speciaalzaken.

BTW BE 0826.722.189

VOLG ONS

Wij aanvaarden ecocheques en Sodexo consumptiecheques

Logo-ecocheques
Logo-Sodexo
Scroll naar boven