Auping Original

 

Kies voor tijdloze elegantie

 

  • Naast het geloofde basisontwerp kan je kiezen uit 3 bijpassende hoofdborden, die speciaal ontworpen zijn om in elke stijl te passen.
  • De Auping Original kreeg de award Goed Industrieel Ontwerp (GIO). Het bed werd geprezen omdat het gemaakt is met respect voor mens en milieu. De beraming staat ook bekend voor haar functie, originaliteit en innovatie.
  • Het bedframe is verkrijgbaar in 10 verschillende kleuren zodat het perfect in jouw interieur past. Bovendien is het verkrijgbaar als eenpersoonsbed, als twijfelaar en als tweepersoonsbed. Keuze genoeg dus.

Een frisse start met een spiraalbodem

Omdat onze bedbodem zowel jou als je matras de beste ondersteuning geeft, kan jij elke dag heerlijk dromen. De open staalstructuur van Auping spiraalbodems laat je matras beter ventileren. Dat is niet alleen nodig omdat je ’s nachts veel vocht verliest, maar het houdt je matras extra lang goed. De Auping Original gaat daardoor generaties lang mee. Op de vlakke bodems van Auping is er een levenslange garantie wat zorgt voor extra duurzaamheid.

Meer informatie over Auping Original?

Met alle verschillende opties kies je voor contrast, een kleurrijk geheel of juist rust. Cornelis Bedding helpt je graag verder met professioneel advies. Kom langs op een locatie bij jou in de buurt.

Auping Lookbook 2022 Mockup_2

Download onze Auping brochures

Laat je verwonderen door Auping: van de kleurrijke stoffencollectie en het uitgebreide assortiment matrassen & toppers tot de stijlvolle bedden & boxsprings en kwaliteitsvolle accessoires, dekbedden & kussens. Ontdek het volledige Auping aanbod in één van onze digitale brochures!

Koop je liever online?

Ontdek welke slaapoplossingen (matrassen, bedden, boxsprings, bedbodems, ...) wij voor jou in de aanbieding hebben.

Over ons

Cornelis_Bedding_logo_2_bedding_wit_vierkant_rgb

Cornelis Bedding is jouw beddenspeciaalzaak. We bieden jou topmerken in ultiem slaapcomfort. Breng een bezoek aan één van onze vijf Cornelis Bedding speciaalzaken.

BTW BE 0826.722.189

VOLG ONS

Wij aanvaarden ecocheques en Sodexo consumptiecheques

Logo-ecocheques
Logo-Sodexo
Scroll naar boven