Auping Connect

 

Creëer je slimme bed met Auping Connect

 

De wekker rinkelt al voor de derde keer, je drukt nogmaals die snooze-knop in en het lukt je maar niet om op te staan. Hoe handig zou het dan zijn dat je dat extra duwtje in de rug krijgt om je bed uit te komen? Precies! Om bij weg te dromen… Met Auping Connect worden je dromen werkelijkheid! Het slimme apparaatje onder je bedbodem zorgt ervoor dat je op een rustige manier wakker kan worden.

Kwaliteit van de bovenste plank

Het Nederlandse topmerk Auping gaat een stapje verder dan de gewone bedbodems die je handmatig kan verstellen. Met de komst van Auping Connect werd 130 jaar aan expertise omgezet naar een slim apparaat en bijhorende app.

Auping Connect apparaat
Auping Connect bij bed

Auping Connect bij Cornelis Bedding

Ontdek de voordelen van een slim bed in onze winkels. Kom gerust zelf alle functies van Auping Connect uittesten. Onze slaapexperten staan je bij met professioneel advies.

Auping Lookbook 2022 Mockup_2

Download onze Auping brochures

Laat je verwonderen door Auping: van de kleurrijke stoffencollectie en het uitgebreide assortiment matrassen & toppers tot de stijlvolle bedden & boxsprings en kwaliteitsvolle accessoires, dekbedden & kussens. Ontdek het volledige Auping aanbod in één van onze digitale brochures!

Koop je liever online?

Ontdek welke slaapoplossingen (matrassen, bedden, boxsprings, bedbodems, ...) wij voor jou in de aanbieding hebben.

Over ons

Cornelis_Bedding_logo_2_bedding_wit_vierkant_rgb

Cornelis Bedding is jouw beddenspeciaalzaak. We bieden jou topmerken in ultiem slaapcomfort. Breng een bezoek aan één van onze vijf Cornelis Bedding speciaalzaken.

BTW BE 0826.722.189

VOLG ONS

Wij aanvaarden ecocheques en Sodexo consumptiecheques

Logo-ecocheques
Logo-Sodexo
Scroll naar boven