Auping prijzen

 

Waarom is Auping duurder?

Auping staat bekend voor zijn optimale ondersteuning, slaapcomfort en ventilatie. Maar vaak staat het merk ook bekend voor een ietwat duurdere prijs. Waarom is Auping ‘duurder’ dan andere merken? We leggen de filosofie achter de Auping prijzen even voor je uit.

Op maat van jouw lichaam

Je matras is volledig afgestemd op jouw lichaam. Dat betekent dat je op elke plek optimaal ondersteund bent. Je hoeft om die reden ook de matras nooit om te draaien. De bedbodem, bij Auping de spiraalbodem, is zo ontworpen dat die een Auping matras perfect ondersteunt, en de werking ervan complementeert.

Een Auping bed bestaat zoals de meeste bedden uit drie onderdelen: het bed, de bedbodem en de matras. Wat Auping zo bijzonder maakt, is dat de combinatie van die drie perfect op elkaar afgestemd is. De hele combinatie zorgt ervoor dat jij de optimale slaapervaring krijgt.

Jouw slaapcomfort staat centraal

Auping doet er alles aan om jou het ultieme slaapcomfort te kunnen bieden. Daarom staan drie essentiële zaken centraal in hun aanpak: ventilatie, ondersteuning en drukverlaging. Auping matrassen hebben bijvoorbeeld speciale schouderzones om de druk op jouw schouders ’s nachts te minimaliseren.

Zijn Auping prijzen dan hoog?

Met al die aspecten in het achterhoofd krijgen we al een beter zicht op het prijskaartje van een Auping bed of boxspring. Als leverancier van kwalitatief goede bedden hoort Auping al jaren bij de top. En daar hoort dus ook een passende prijs bij.

Gezien alles wat je ervoor terugkrijgt is Auping zijn prijzen volledig waard. Op je gezondheid wil je namelijk niet besparen, toch?

Auping Lookbook 2022 Mockup_2

Download onze Auping brochures

Laat je verwonderen door Auping: van de kleurrijke stoffencollectie en het uitgebreide assortiment matrassen & toppers tot de stijlvolle bedden & boxsprings en kwaliteitsvolle accessoires, dekbedden & kussens. Ontdek het volledige Auping aanbod in één van onze digitale brochures!

koop je liever online?

Ontdek welke slaapoplossingen (matrassen, bedden, boxsprings, bedbodems, ...) wij voor jou in de aanbieding hebben.

Over ons

Cornelis_Bedding_logo_2_bedding_wit_vierkant_rgb

Cornelis Bedding is jouw beddenspeciaalzaak. We bieden jou topmerken in ultiem slaapcomfort. Breng een bezoek aan één van onze vijf Cornelis Bedding speciaalzaken.

BTW BE 0826.722.189

VOLG ONS

Wij aanvaarden ecocheques en Sodexo consumptiecheques

Logo-ecocheques
Logo-Sodexo
Scroll naar boven