Auping Original boxspring

 

Met aandacht voor details

  • Tijdloos ontwerp
  • Aan te passen aan jouw wensen
  • Op maat gemaakt in de Auping fabriek in Nederland
  • Verkrijgbaar in een deelbare variant

Zo is de Original boxspring opgebouwd

Het perfecte samenspel van een spiraalbodem, pocketveren en je matras. Dat krijg je als je voor de Auping Original boxspring kiest. De pocketveren in de matras en boxspring zorgen ervoor dat je ’s nachts moeiteloos kan bewegen, en toch steeds optimaal ondersteund bent. Alle Auping bedden zijn uitgerust met een spiraalbodem, de best mogelijke bodem op de markt. Een spiraalbodem is voor 80% open en laat je bed en matras daardoor optimaal ventileren. De Original biedt de perfecte combinatie van ondersteuning en ventilatie waardoor jij kan vertrouwen op een zalige nachtrust.

De Auping Original boxspring is ook verkrijgbaar in een deelbare variant. Een complete tweepersoonsboxspring, waarvan je beide delen eenvoudig in en uit elkaar schuift dankzij wieltjes. Zo wordt het stukken makkelijker om je slaapkamer te poetsen en je bed op te maken.

Meer informatie over de Auping Original boxspring?

Wil je meer weten over de Auping Original? Of wil je het bed graag eens in levende lijve zien en uitproberen? Kom dan zeker eens langs in een van onze toonzalen.

Auping Lookbook 2022 Mockup_2

Download onze Auping brochures

Laat je verwonderen door Auping: van de kleurrijke stoffencollectie en het uitgebreide assortiment matrassen & toppers tot de stijlvolle bedden & boxsprings en kwaliteitsvolle accessoires, dekbedden & kussens. Ontdek het volledige Auping aanbod in één van onze digitale brochures!

Koop je liever online?

Ontdek welke slaapoplossingen (matrassen, bedden, boxsprings, bedbodems, ...) wij voor jou in de aanbieding hebben.

Over ons

Cornelis_Bedding_logo_2_bedding_wit_vierkant_rgb

Cornelis Bedding is jouw beddenspeciaalzaak. We bieden jou topmerken in ultiem slaapcomfort. Breng een bezoek aan één van onze vijf Cornelis Bedding speciaalzaken.

BTW BE 0826.722.189

VOLG ONS

Wij aanvaarden ecocheques en Sodexo consumptiecheques

Logo-ecocheques
Logo-Sodexo
Scroll naar boven