Auping matras kopen

 

Waarom kiezen voor een Auping matras?

Op zoek naar een nieuwe matras? Dan heb je zonder twijfel Auping al zien voorbijkomen op je zoektocht. Auping behoort tot de topmerken en daar zijn diverse redenen voor. Wij overtuigen je graag met de vele voordelen om een Auping matras te kopen.

Goede ondersteuning

Al meer dan 100 jaar lang zet Auping een optimale ondersteuning centraal bij het ontwerpen en vervaardigen van al zijn producten. Maar ook ventilatie dragen ze bij Auping hoog in het vaandel. Daarom zijn alle Auping matrassen voorzien van een Auping AVS®(Actieve Ventilatie en Support) systeem. AVS is een uniek systeem dat door Auping ontwikkeld werd voor de allerbeste ventilatie en ondersteuning. Verschillende ventilerende en ondersteunende materialen dragen in een optimaal samenspel bij tot slaapcomfort van het hoogste niveau.

Op maat gemaakt

Wie een Auping matras wil kopen, kan de matras kiezen die het best bij hem/haar past. De matras wordt volledig aangepast op maat van jouw lichaam en jouw wensen. Zo bepaal je niet enkel de hardheid van de matras en het ligcomfort, maar ook de ondersteuningszones zijn aangepast aan jouw lichaam. Je slaaphouding en lichaamsbouw bepalen onder andere welke ondersteuning jij nodig hebt.

Meer informatie over Auping matras kopen?

Overtuigd om een Auping matras te kopen? Of wil je ze eerst eens uitproberen? Dat kan in al onze toonzalen! Kom gerust eens langs, wij helpen je graag met advies op maat.

Auping Lookbook 2022 Mockup_2

Download onze Auping brochures

Laat je verwonderen door Auping: van de kleurrijke stoffencollectie en het uitgebreide assortiment matrassen & toppers tot de stijlvolle bedden & boxsprings en kwaliteitsvolle accessoires, dekbedden & kussens. Ontdek het volledige Auping aanbod in één van onze digitale brochures!

koop je liever online?

Ontdek welke slaapoplossingen (matrassen, bedden, boxsprings, bedbodems, ...) wij voor jou in de aanbieding hebben.

Over ons

Cornelis_Bedding_logo_2_bedding_wit_vierkant_rgb

Cornelis Bedding is jouw beddenspeciaalzaak. We bieden jou topmerken in ultiem slaapcomfort. Breng een bezoek aan één van onze vijf Cornelis Bedding speciaalzaken.

BTW BE 0826.722.189

VOLG ONS

Wij aanvaarden ecocheques en Sodexo consumptiecheques

Logo-ecocheques
Logo-Sodexo
Scroll naar boven