Auping matras

 

Waaruit bestaat een Auping matras?

Auping heeft verschillende modellen van matrassen, elk met hun eigen sterktes en specificaties. Maar de basis is wel steeds hetzelfde. Bij het ontwerpen en maken van matrassen legt Auping de focus steeds op ventilatie en kwaliteit. Wij leggen je graag uit hoe een Auping matras opgebouwd is.

De opbouw

De buitenste laag van een Auping matras is het tijk, en dat is ook de eerste stap in het productieproces. Daarna loopt het proces stap voor stap verder. Een Auping matras is laag voor laag opgebouwd en elke laag heeft zijn eigen specifieke werking. Zo kan Auping de allerbeste ondersteuning garanderen. Tussen de verschillende zones bevindt er zich een drukverdeler voor een geleidelijke overgang.

Elke zone in een Auping matras ondersteunt een specifiek lichaamsdeel (hoofd, schouders, onderrug, heupen of benen). Die ondersteuning wordt mogelijk gemaakt door een laag met pocketveren (DPPS – Dynamic Progressive Pocket Springs©). Daarnaast bevat je matras ook een ventilerende viltbodem die instaat voor optimale ventilatie van de verschillende lagen. Een comfortlaag met duurzaam latex maakt je matras extra zacht en veerkrachtig.

Als alles uiteindelijk op zijn plek zit, verkrijg je een matras van hoogwaardige materialen die je altijd optimaal ondersteunt.

Meer informatie over een Auping matras?

Wil je meer weten over de matrassen van Auping? Of wil je ze eerst eens uitproberen? Kom dan zeker eens langs in een van onze toonzalen!

Ontdek alle Auping matrassen in onze webshop

Auping Lookbook 2022 Mockup_2

Download onze Auping brochures

Laat je verwonderen door Auping: van de kleurrijke stoffencollectie en het uitgebreide assortiment matrassen & toppers tot de stijlvolle bedden & boxsprings en kwaliteitsvolle accessoires, dekbedden & kussens. Ontdek het volledige Auping aanbod in één van onze digitale brochures!

Over ons

Cornelis_Bedding_logo_2_bedding_wit_vierkant_rgb

Cornelis Bedding is jouw beddenspeciaalzaak. We bieden jou topmerken in ultiem slaapcomfort. Breng een bezoek aan één van onze vijf Cornelis Bedding speciaalzaken.

BTW BE 0826.722.189

VOLG ONS

Wij aanvaarden ecocheques en Sodexo consumptiecheques

Logo-ecocheques
Logo-Sodexo
Scroll naar boven