Auping topper

 

Geniet van extra slaapcomfort met een Auping topper

Een Auping topper zorgt voor een tikkeltje meer comfort. Zo’n topper of topmatras is een dunne matras die bovenop de gewone (boxspring)matras ligt. Met een gemiddelde dikte van 3 tot 12 cm en verkrijgbaar in verschillende comfortlagen en afmetingen, is er een Auping topmatras voor elk type slaper en bed!

Waarom slapen op een topmatras?

Een goede matras is essentieel om ’s nachts van de beste ondersteuning te genieten. Maar wanneer kies je dan voor een topper? Wordt het ligcomfort altijd verhoogd door het gebruik van een topper?

Een topper geeft extra zacht ligcomfort. Ben je iemand die graag wat genesteld slaapt? Dan kan een topper interessant zijn voor jou!

Meestal hoort een topper enkel op een Scandinavische boxspring. Dit is een boxspring waarbij ook de matras op de box gestoffeerd is. De comfortlatex-laag zit dan niet verwerkt in de matras zelf, maar in een dikkere en luxueuzere topper. Je kan bij de toppers kiezen uit koudschuim, latex of visco-materiaal. Onze slaapspecialisten in de winkel helpen je graag bij het maken van de juiste keuze ervan.

Niet ieder bed heeft dus een topper nodig. Wanneer je kiest voor een kwalitatieve matras – aangepast aan jouw slaapbehoeften, rugondersteuning en slaaphouding – is een topper niet altijd noodzakelijk of wenselijk.

Een Auping topper die bij je past

Test in een van onze toonzalen zelf de verschillende Auping topmatrassen en ontdek welke topper het best bij je past. Vertel gerust aan onze slaapadviseurs wat voor jou belangrijk is (snel te warm of te koud, voorkeur voor hard of zacht of eventuele allergieën) zodat je met zekerheid de juiste topmatras mee naar huis neemt.

Auping Lookbook 2022 Mockup_2

Download onze Auping brochures

Laat je verwonderen door Auping: van de kleurrijke stoffencollectie en het uitgebreide assortiment matrassen & toppers tot de stijlvolle bedden & boxsprings en kwaliteitsvolle accessoires, dekbedden & kussens. Ontdek het volledige Auping aanbod in één van onze digitale brochures!

koop je liever online?

Ontdek welke slaapoplossingen (matrassen, bedden, boxsprings, bedbodems, ...) wij voor jou in de aanbieding hebben.

Over ons

Cornelis_Bedding_logo_2_bedding_wit_vierkant_rgb

Cornelis Bedding is jouw beddenspeciaalzaak. We bieden jou topmerken in ultiem slaapcomfort. Breng een bezoek aan één van onze vijf Cornelis Bedding speciaalzaken.

BTW BE 0826.722.189

VOLG ONS

Wij aanvaarden ecocheques en Sodexo consumptiecheques

Logo-ecocheques
Logo-Sodexo
Scroll naar boven