Auping Essential

 

Ga voor een duurzaam design

 

  • Het Auping Essential bed is het eerste volledig recycleerbare bed ter wereld. Het is bijna helemaal van aluminium gemaakt. Je kiest dus zeker voor een duurzaam ontwerp.
  • De modulaire opbouw zorgt ervoor dat de Essential makkelijk demontabel is zonder kwaliteitsverlies.
  • De spiraalbodem laat jouw matras beter ademen waardoor je je matras lekker lang goed houdt.

Kies voor een slim bed

Behalve een goede ventilatie en ondersteuning biedt het bed nog veel andere “Smart” voordelen. Er zijn drie Auping Smart bases, ofwel drie keuzes over wat je wilt verstellen: alleen het rugdeel, het rugdeel en het voeteneind, of het rugdeel, voeteneind en de hoofdsteun. Het Auping Essential bed beschikt ook over een anti-snurkfunctie, onthoudt jouw favoriete instellingen en verbindt met andere apparaten in je huis. Daarnaast kan je jouw Auping bed bedienen via je telefoon of tablet.

Meer informatie over de Auping Essential?

Klaar voor zalige nachten op een Auping bed? Cornelis Bedding helpt je graag verder met professioneel advies. Kom langs op een locatie bij jou in de buurt.

Auping Lookbook 2022 Mockup_2

Download onze Auping brochures

Laat je verwonderen door Auping: van de kleurrijke stoffencollectie en het uitgebreide assortiment matrassen & toppers tot de stijlvolle bedden & boxsprings en kwaliteitsvolle accessoires, dekbedden & kussens. Ontdek het volledige Auping aanbod in één van onze digitale brochures!

Koop je liever online?

Ontdek welke slaapoplossingen (matrassen, bedden, boxsprings, bedbodems, ...) wij voor jou in de aanbieding hebben.

Over ons

Cornelis_Bedding_logo_2_bedding_wit_vierkant_rgb

Cornelis Bedding is jouw beddenspeciaalzaak. We bieden jou topmerken in ultiem slaapcomfort. Breng een bezoek aan één van onze vijf Cornelis Bedding speciaalzaken.

BTW BE 0826.722.189

VOLG ONS

Wij aanvaarden ecocheques en Sodexo consumptiecheques

Logo-ecocheques
Logo-Sodexo
Scroll naar boven