Nieuws/Blog

Wat is de beste Auping matras voor jouw lichaam?

beste auping matras

In 2020 lanceerde Auping de eerste volledige circulaire matras ter wereld: Auping Evolve. De eerste stap om hun volledige matrassenassortiment circulair te maken. Midden 2022 kwam de volgende stap, met de introductie van twee nieuwe premium circulaire matrassen: Auping Elysium en Auping Elite. Een volledig nieuw gamma en een volledig nieuwe aanpak. Maar hoe kies je er nu de beste Auping matras voor jouw lichaam uit?

Op basis van bodytype

Vanuit ergonomisch standpunt is het essentieel dat een matras specifieke zones bevat voor schouders, taille en heupen. Op die manier geniet je van een goede ondersteuning. Het nieuwe matrassenassortiment van Auping is daarom ontwikkeld op basis van vier soorten ondersteuning, ook wel de bodytypes genoemd:

  1. Bodytype X: schouders en heupen zijn duidelijk breder dan de taille
  2. Bodytype I: schouders, taille en heupen zijn ongeveer even breed
  3. Bodytype A: heupen zijn duidelijk breder dan taille en schouders
  4. Bodytype Y: schouders zijn duidelijk breder dan taille en heupen

Behalve deze vier soorten ondersteuning, bestaan de nieuwe Auping-matrassen in drie hardheden (zacht, medium en stevig). Zo heb je in totaal 12 varianten waaruit je kan kiezen. Er is dus altijd een matras die perfect bij je lichaam past.

Handgemaakt comfort, op jouw maat

Hoe onderscheiden de nieuwe matrassen van Auping zich nu precies? We sommen de belangrijkste eigenschappen even voor je op.

  1. Auping Evolve

Deze 100% circulaire matras ligt ronduit heerlijk. De perfecte keuze als je graag een fris gevoel ervaart want de matras bevat geen latex of schuim. Dankzij de Vent-tex® comfortlaag geniet je van een goede ventilatie en ondersteuning.

Meer over Auping Evolve >>

  1. Auping Elite

Deze matras is 80% circulair en 20% recycleerbaar. Met een onovertroffen ligcomfort is dit de beste Auping matras om op te liggen. Of zeg maar om in te liggen, want je zakt er heerlijk in weg. De comfortlaag van Vita Talalay Origins® (het duurzaamste natuurlatex) én de Welcompadd® als extra comfortlaag aan de bovenkant zorgen ervoor dat Auping Elite een klasse apart is op het vlak van veerkracht, ligcomfort en zachtheid.

Meer over Auping Elite >>

  1. Auping Elysium

Met deze 100% circulaire matras word je rijkelijk uitgerust wakker. De unieke Harmony-pocs® comfortlaag met 836 minipocketveren zorgen voor een uitstekende drukverdeling waardoor je heerlijk ligt.

Meer over Auping Elysium >>

Kies de beste Auping matras voor jouw lichaam bij Cornelis Bedding

Kom langs in een van onze Auping Stores en ontdek in alle rust de nieuwe generatie Auping-matrassen. Onze adviseurs helpen je graag om de juiste keuze te maken op basis van jouw bodytype en ideale hardheid (berekend op jouw BMI). Laat goede nachten geen droom meer zijn en slaap voortaan op de beste Auping matras voor jouw lichaam!

placeholder

Waar kan je ons vinden ?

Koop je liever online?

Ontdek welke slaapoplossingen (matrassen, bedden, boxsprings, bedbodems, ...) wij voor jou in de aanbieding hebben.

Over ons

Cornelis_Bedding_logo_2_bedding_wit_vierkant_rgb

Cornelis Bedding is jouw beddenspeciaalzaak. We bieden jou topmerken in ultiem slaapcomfort. Breng een bezoek aan één van onze vijf Cornelis Bedding speciaalzaken.

BTW BE 0826.722.189

VOLG ONS

Wij aanvaarden ecocheques en Sodexo consumptiecheques

Logo-ecocheques
Logo-Sodexo
Scroll naar boven