Nieuws/Blog

De voordelen van een elektrische boxspring

elektrische boxspring magnitude

Twijfel je nog tussen een bed of een boxspring? Neem dan eerst onze blog over beide slaapsystemen en wat hun verschillen en voordelen zijn door. Ben je specifiek op zoek naar een boxspring? En meer bepaald een elektrische boxspring? Lees dan zeker verder want wij zetten alvast alle voordelen voor jou op een rijtje.

Geniet van heel wat voordelen

Het grote voordeel van een elektrische boxspring is dat deze op de eerste plaats staat qua gebruiksgemak en comfort. Zo kan je makkelijk en comfortabel rechtop zitten in bed. Dit is dan weer aangenamer om een boek te lezen. Maar het is ook handig tijdens en na de zwangerschap om bijvoorbeeld comfortabel borstvoeding te geven.

Een ander belangrijk voordeel dat vaak minder voor de hand ligt is dat een elektrisch verstelbare boxspring verlichting geeft bij rugklachten. Je lichaam geniet dus van een betere ondersteuning. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een comfortabele knieknik: dit zorgt voor een kleine kanteling van het bekken en geeft daardoor minder druk op de onderrug.

Enkele andere voordelen van een elektrische boxspring:

  • Door het voeteinde naar omhoog te brengen verlicht je vermoeide en/of zware benen.
  • Het hoofdeinde een beetje kantelen is handig voor wie last heeft van maagzuur of een lichte verkoudheid/hoest.
  • Het helpt om snurken tegen te gaan, voornamelijk bij een Auping bedbodem die zich automatisch aanpast bij snurkgeluid (Auping Connect).

Kortom: met een elektrisch verstelbare boxspring geniet je van een extra luxueus en royaal gevoel!

Een elektrische boxspring kopen?

Een elektrische boxspring heeft heel wat voordelen maar blijft een flinke investering. Haal er het maximum uit en koop met een gerust hart bij Cornelis Bedding. Met meer dan 100 jaar slaapervaring en alle topmerken onder één dak slaap je alvast op beide oren. Wil je meer weten over de verschillende mogelijkheden? Aarzel dan niet om ons te contacteren!

placeholder

Waar kan je ons vinden ?

Koop je liever online?

Ontdek welke slaapoplossingen (matrassen, bedden, boxsprings, bedbodems, ...) wij voor jou in de aanbieding hebben.

Over ons

Cornelis_Bedding_logo_2_bedding_wit_vierkant_rgb

Cornelis Bedding is jouw beddenspeciaalzaak. We bieden jou topmerken in ultiem slaapcomfort. Breng een bezoek aan één van onze vijf Cornelis Bedding speciaalzaken.

BTW BE 0826.722.189

VOLG ONS

Wij aanvaarden ecocheques en Sodexo consumptiecheques

Logo-ecocheques
Logo-Sodexo
Scroll naar boven