Auping Auronde

 

Het icoon van de nachtrust

 

  • Met een iconisch Auping-ontwerp dat al 45 jaar meegaat, weet je dat je goed zit (en goed slaapt).
  • Oersterk beukenhout garandeert een topkwaliteit en een tijdloos bed dat extra lang meegaat.
  • De Auronde bestaat als eenpersoonsbed, tweepersoonsbed en een deelbare variant. Die kan je aan- en uit elkaar klikken voor makkelijke verplaatsing en schoonmaak.

Oersterke materialen voor een zalige nachtrust

Het bed is vervaardigd uit duurzaam en sterk beukenhout met kenmerkende aluminium verbindingsdelen, die een belangrijk onderdeel vormen van het ontwerp. De Auping Auronde bestaat uit maar liefst 15 lagen beukenhout. We kozen hier voor een kwalitatief en duurzaam materiaal omdat we geloven dat je beter slaapt in een bed dat gemaakt is met aandacht voor de wereld rondom ons. Bovendien verzekeren de kwaliteit en stevigheid van de materialen een bed dat jarenlang meegaat.

KIES VOOR EEN SLIM BED

Behalve een goede ventilatie en ondersteuning biedt het bed nog veel andere “Smart” voordelen. Er zijn drie Auping Smart bases, ofwel drie keuzes over wat je wilt verstellen: alleen het rugdeel, het rugdeel en het voeteneind, of het rugdeel, voeteneind en de hoofdsteun. Het Auping Auronde bed beschikt ook over een anti-snurkfunctie, onthoudt jouw favoriete instellingen en verbindt met andere apparaten in je huis. Daarnaast kan je jouw Auping bed bedienen via je telefoon of tablet.

Meer informatie over de Auping Auronde?

Meer informatie over het icoon van de nachtrust? Cornelis Bedding helpt je graag verder met professioneel advies. Kom langs op een locatie bij jou in de buurt.

Auping Lookbook 2022 Mockup_2

Download onze Auping brochures

Laat je verwonderen door Auping: van de kleurrijke stoffencollectie en het uitgebreide assortiment matrassen & toppers tot de stijlvolle bedden & boxsprings en kwaliteitsvolle accessoires, dekbedden & kussens. Ontdek het volledige Auping aanbod in één van onze digitale brochures!

Koop je liever online?

Ontdek welke slaapoplossingen (matrassen, bedden, boxsprings, bedbodems, ...) wij voor jou in de aanbieding hebben.

Over ons

Cornelis_Bedding_logo_2_bedding_wit_vierkant_rgb

Cornelis Bedding is jouw beddenspeciaalzaak. We bieden jou topmerken in ultiem slaapcomfort. Breng een bezoek aan één van onze vijf Cornelis Bedding speciaalzaken.

BTW BE 0826.722.189

VOLG ONS

Wij aanvaarden ecocheques en Sodexo consumptiecheques

Logo-ecocheques
Logo-Sodexo
Scroll naar boven