Auping Kiruna

 

Comfortabele luxe

Zodra je neerploft op de Kiruna, word je ondergedompeld in luxe. Van een stijlvolle uitstraling tot hoogwaardige afwerking en het gebruik van topmaterialen. De Auping Kiruna biedt alles om je heerlijk te laten wegdromen en de dag energiek te starten.

Oog voor detail

De luxueuze Kiruna boxspring onderscheidt zich door zijn verfijnd ontwerp met aandacht voor alle details. De gebruikte natuurlijke materialen en de afwerking van de Auping Kiruna zijn van hoge kwaliteit. De hoeken van de boxspring en de gestoffeerde matrassen worden afgewerkt met dubbele stiknaden voor een extra mooie afgewerkte look. En dat doen ze bij Auping met de hand in hun fabriek in Deventer. Zo koop jij een bed waarop je niet alleen goed slaapt, maar dat er ook mooi uitziet en lang meegaat.

Jouw slaapcomfort staat centraal

Om jouw slaapcomfort te garanderen, gaat Auping ver. De Kiruna boxspring is uitgerust met een spiraalbodem en pocketveren, zowel in de matras als in de boxspring. Die pocketveren zorgen ervoor dat je ’s nachts volledig ondersteund bent, hoe vaak je je ook draait of keert. De open spiraalbodem staat dan weer in voor de ventilatie van jouw boxspring en matras. De unieke Kiruna-matrassen zijn opgebouwd uit 7 zones om je lichaam op elke plek de juiste ondersteuning te bieden. Het samenspel van die factoren zorgt ervoor dat jij in alle comfort kan slapen.

Meer informatie?

Wil je meer weten over de Auping Kiruna? Of wil je de comfortabele luxe zelf eens uitproberen? Dat kan in onze showrooms. Kom gerust eens langs voor advies op maat!

Auping Lookbook 2022 Mockup_2

Download onze Auping brochures

Laat je verwonderen door Auping: van de kleurrijke stoffencollectie en het uitgebreide assortiment matrassen & toppers tot de stijlvolle bedden & boxsprings en kwaliteitsvolle accessoires, dekbedden & kussens. Ontdek het volledige Auping aanbod in één van onze digitale brochures!

Koop je liever online?

Ontdek welke slaapoplossingen (matrassen, bedden, boxsprings, bedbodems, ...) wij voor jou in de aanbieding hebben.

Over ons

Cornelis_Bedding_logo_2_bedding_wit_vierkant_rgb

Cornelis Bedding is jouw beddenspeciaalzaak. We bieden jou topmerken in ultiem slaapcomfort. Breng een bezoek aan één van onze vijf Cornelis Bedding speciaalzaken.

BTW BE 0826.722.189

VOLG ONS

Wij aanvaarden ecocheques en Sodexo consumptiecheques

Logo-ecocheques
Logo-Sodexo
Scroll naar boven