Nieuws/Blog

Wegens groot succes verlengen wij onze opendeurdagen t.e.m. 6 november!

Opendeurdagen-oktober-2023

We verwelkomen jou graag in 1 van onze winkels en trakteren jou op exclusieve kortingen op een breed aanbod aan topmerken. De lopende acties, waaronder de Auping herfstcampagne, lopen verder door. En alsof dat nog niet genoeg is, zijn er ook heel wat mooie kortingen op bedden, textiel, matrassen,…

Kom zeker eens langs en ontvang het beste slaapadvies van onze experts onder het genot van een sprankelend glaasje bubbels of een heerlijke kop koffie.

Om jullie extra de kans te geven om te profiteren van onze acties, is onze showroom in Dendermonde uitzonderlijk open op maandag 30 oktober van 10:00 tot 18:00. Ook op woensdag 1 november kunnen jullie bij ons terecht voor slaapadvies op jullie maat:

opendeurdagen-oktober-2023  

Je geniet niet enkel in onze winkels van mooie kortingen, ook via onze webshop profiteer je van extra kortingen op een groot deel van ons slaapaanbod.

Laat goede nachten geen droom meer zijn en vertrouw op het advies van onze slaapexperten. Wij zijn al meer dan 100 jaar vertrouwd met jouw nachtrust!

placeholder

Waar kan je ons vinden ?

Koop je liever online?

Ontdek welke slaapoplossingen (matrassen, bedden, boxsprings, bedbodems, ...) wij voor jou in de aanbieding hebben.

Over ons

Cornelis_Bedding_logo_2_bedding_wit_vierkant_rgb

Cornelis Bedding is jouw beddenspeciaalzaak. We bieden jou topmerken in ultiem slaapcomfort. Breng een bezoek aan één van onze vijf Cornelis Bedding speciaalzaken.

BTW BE 0826.722.189

VOLG ONS

Wij aanvaarden ecocheques en Sodexo consumptiecheques

Logo-ecocheques
Logo-Sodexo
Scroll naar boven