onze merken

Fylds'

Meester in slaapcomfort

Fylds’ combineert Belgisch vakmanschap met slaapcomfort. Elk bed wordt met de hand gemaakt in Belgische ateliers, door meester-beddenmakers die voor hun ambacht leven. Jouw matras is steeds met liefde gemaakt, en volledig op maat van jouw lichaam.

Als onderdeel van het familiebedrijf Veldeman Bedding, is Fylds’ een van de belangrijkste beddingfabrikanten in Europa. De 60 jaar ervaring en passie waarmee de vakmannen te werk gaan is door geen machine te vervangen. Daarom gebruiken ze enkel machines om het vakmanschap te ondersteunen en om de kwaliteit nóg te verbeteren.

Boxsprings

Je kiest bij Fylds’ uit verschillende matrassen en boxsprings, steeds van topkwaliteit. Het aanbod boxsprings bestaat uit vlakke of elektrisch verstelbare “Drop-In” varianten. In de vlakke variant heb je keuze tussen de “Standard Base Medium” en de “Standard Base High”. Alle houten frames worden gemaakt van hoogwaardig gelaagd hardhout uit het hoge noorden. De trage groei en lage vochtigheidsgraad van dat hout garandeert een uiterst stabiel en robuust karakter.

Meer informatie over Fylds’?

placeholder

Waar kan je ons vinden ?

nachtje proefslapen ?

Bij Cornelis Bedding staan wij al 100 jaar garant voor de scherpste prijzen, het grootste aanbod en de beste service. We horen regelmatig van klanten: “We zouden hier eens een nachtje moeten blijven slapen”...

Over ons

Cornelis_Bedding_logo_2_bedding_wit_vierkant_rgb

Cornelis Bedding is jouw beddenspeciaalzaak. We bieden jou topmerken in ultiem slaapcomfort. Breng een bezoek aan één van onze vijf Cornelis Bedding speciaalzaken.

BTW BE 0826.722.189

VOLG ONS

Scroll to Top