Nieuws/Blog

Uitverkoop toonzaalkasten in Rumst

uitverkoop toonzaalkasten Rumst

In onze toonzaal te Rumst inspireren we je ook graag met kwalitatieve (maat)kasten die jouw slaapkamer of een andere ruimte in huis perfect aanvullen.

Omdat wij een collectiewissel voorzien, organiseren wij momenteel een totale uitverkoop van alle toonzaalkasten in onze showroom te Rumst. Concreet hebben we volgende interessante aanbiedingen:

  • 1x open hoekdressing met ladeblok: € 10.000, nu voor slechts € 2.990
  • 5x vestiairekasten (1m breedte op 2,4m hoogte): € 1.500 per kast, nu voor slechts € 450 per kast
  • 2x garderobekasten (1 met schuifdeuren + 1 met draaideuren – 2,4m breedte op 2,4m hoogte): € 3.500 per kast, nu voor slechts € 850 per kast

Alle toonzaalkasten zijn inbouwkasten en hebben telkens een hoogte van 2,40 meter. Deze topprijzen – van 70% korting en meer – zijn enkel van toepassing wanneer de kast zelf gedemonteerd wordt in onze toonzaal en meegenomen wordt.

Heb je een concrete vraag over een van deze toonzaalkasten of maak je graag een afspraak? Neem dan gerust contact op met ons. Wij helpen je met plezier verder!

placeholder

Waar kan je ons vinden ?

nachtje proefslapen ?

Bij Cornelis Bedding staan wij al 100 jaar garant voor de scherpste prijzen, het grootste aanbod en de beste service. We horen regelmatig van klanten: “We zouden hier eens een nachtje moeten blijven slapen”...

Over ons

Cornelis_Bedding_logo_2_bedding_wit_vierkant_rgb

Cornelis Bedding is jouw beddenspeciaalzaak. We bieden jou topmerken in ultiem slaapcomfort. Breng een bezoek aan één van onze vijf Cornelis Bedding speciaalzaken.

BTW BE 0826.722.189

VOLG ONS

Scroll to Top