Nieuws/Blog

Welkom op onze opendeurdagen van van 1 t.e.m. 16 april

Opendeurdagen 2022

De lente is terug in het land! Haal de lente ook naar je slaapkamer en kom naar onze opendeurdagen van vrijdag 1 april tot en met zaterdag 16 april 2022.

Neem vrijblijvend een kijkje in onze winkels te Gent, Dendermonde, Rumst, Wommelgem en Belsele en ontdek een wereld aan slaapcomfort:

  • van een prachtig nieuw bed/boxspring of een perfect ondersteunende matras of hoofdkussen
  • tot zijdezachte dekbedovertrekken uit onze nieuwe lentecollecties, zalige dekbedden en andere kwaliteitsvolle accessoires.

Meer dan voldoende inspiratie om de slaapkamer van jouw dromen waar te maken. Je geniet tijdens onze opendeurdagen bovendien van geweldige acties op onze verschillende topmerken.

Naar goede traditie organiseren we tijdens onze opendeurdagen twee Equilli opmeetdagen. Hierbij heb je de mogelijkheid om op afspraak langs te komen op:

Equilli-specialist Vincent Verhaert geeft uitgebreid uitleg en persoonlijk advies over de ergonomische matrassen van Equilli en staat daarnaast ook klaar voor een gratis meting van je rug en slaaphouding.

Laat goede nachten geen droom meer zijn en vertrouw op het advies van onze slaapexperten. Zij helpen je graag verder bij de zoektocht naar je ultieme slaapcomfort.

Klik hier voor de exacte locatie en openingsuren van onze vijf winkels. Heel graag tot binnenkort!

placeholder

Waar kan je ons vinden ?

Koop je liever online?

Ontdek welke slaapoplossingen (matrassen, bedden, boxsprings, bedbodems, ...) wij voor jou in de aanbieding hebben.

Over ons

Cornelis_Bedding_logo_2_bedding_wit_vierkant_rgb

Cornelis Bedding is jouw beddenspeciaalzaak. We bieden jou topmerken in ultiem slaapcomfort. Breng een bezoek aan één van onze vijf Cornelis Bedding speciaalzaken.

BTW BE 0826.722.189

VOLG ONS

Wij aanvaarden ecocheques en Sodexo consumptiecheques

Logo-ecocheques
Logo-Sodexo
Scroll naar boven