Nieuws/Blog

Koppelverkoop beddengoed: t.e.m. 31 december

Koppelverkoop beddengoed december 2022

Onze winkels zijn alvast ondergedompeld in een warme en gezellige kerstsfeer. Naast een ruim aanbod aan bedden, boxsprings en matrassen, vind je bij Cornelis Bedding ook het perfecte beddengoed om je slaapkamer extra knus en gezellig te maken. Meer zelfs, je kan al voordelig komen kerstshoppen.

Want van 10 december tot en met 31 december 2022 krijg je in al onze winkels 20% korting bij aankoop van 2 seizoensgebonden dekbedovertrekken!

En we voegen tijdens het weekend in onze winkel in Dendermonde extra gezelligheid en sfeer toe met een heerlijke kerstbar. Hier kan je een lekker warme chocolademelk of glühwein drinken. Ook in onze andere Cornelis Bedding-winkels voel je de kerstsfeer en verwelkomen we je graag met een lekker tasje koffie!

Spring dus zeker eens bij ons binnen, geniet van onze warme ? service en ontdek in alle rust ons aanbod in ultiem slaapcomfort.

Check hier onze aangepaste eindejaarsregeling.

placeholder

Waar kan je ons vinden ?

Koop je liever online?

Ontdek welke slaapoplossingen (matrassen, bedden, boxsprings, bedbodems, ...) wij voor jou in de aanbieding hebben.

Over ons

Cornelis_Bedding_logo_2_bedding_wit_vierkant_rgb

Cornelis Bedding is jouw beddenspeciaalzaak. We bieden jou topmerken in ultiem slaapcomfort. Breng een bezoek aan één van onze vijf Cornelis Bedding speciaalzaken.

BTW BE 0826.722.189

VOLG ONS

Wij aanvaarden ecocheques en Sodexo consumptiecheques

Logo-ecocheques
Logo-Sodexo
Scroll naar boven