Nieuws/Blog

Laat je met een gerust hart adviseren vanaf 1 december

Heropening december 2020

Beste klant,

Wij zijn zeer verheugd dat we jou vanaf 1 december opnieuw mogen verwelkomen en adviseren in onze showrooms. Om jouw bezoek zo veilig mogelijk te laten verlopen, hebben we verschillende maatregelen genomen. We lichten deze hier alvast toe en uiteraard zijn deze ook duidelijk aangekondigd in onze winkels.

Welke veiligheidsmaatregen hebben wij getroffen

De meest eenvoudige en belangrijkste regel is om een afstand van 1,5 meter te bewaren. Daarnaast houden wij ons strikt aan de voorwaarde dat er maximaal 1 klant per 10 m² toegelaten wordt. Aangezien onze showrooms een zeer grote winkeloppervlakte hebben, kunnen wij tot 60 klanten of meer per showroom verwelkomen.

Elke klant wordt gevraagd om bij aankomst in de winkel de handen te ontsmetten met een desinfecterende gel. Heb je zelf een mondmasker? Prima! In het andere geval hebben wij er – vrijblijvend – een ter beschikking. We voorzien ook wegwerphandschoenen voor wie wil.

Ook onze adviseurs dragen een mondmasker of veiligheidsscherm, wassen regelmatig de handen en begeleiden elke klant optimaal om alle veiligheidsmaatregelen te kunnen respecteren.

Een matras en/of hoofdkussen in alle veiligheid testen

Wie bij ons langskomt, wil natuurlijk graag de matrassen en/of hoofdkussens uittesten. Zo voorzien wij speciaal afwasbare hoezen en hygiënische doekjes om over de hoofdkussens te leggen. Na gebruik kan je dit hoofdkussendoekje in de daarvoor voorziene ton of mand leggen. Je weet misschien al dat wij normaal ook een hoofdkussen kunnen uitlenen om thuis uit te proberen? Die extra service kunnen we voor ieders veiligheid momenteel niet aanbieden.

Net zoals bij de hoofdkussens kunnen we bij het testen van een matras een hygiënisch laken over de matras leggen, dat nadien in een ton of mand terechtkomt. Gebruik je dit extra laken liever niet? Dan kan je een van onze wegwerphoofdkussens gebruiken dat je na jouw bezoek kan meenemen naar huis.

Na het bezoek van elke klant wordt alles extra ontsmet en worden de gebruikte doekjes of lakens op 90°C gewassen.

Een offerte opmaken of betalen op een veilige manier

Aan onze offertetafels en de balie hebben wij een beschermingsscherm in plexiglas voorzien om een extra barrière te creëren. Zo kan je op een veilige manier de offerte bespreken of jouw aankoop betalen. We vragen om bij voorkeur met bancontact te betalen. We voorzien hiervoor oorstokjes zodat je jouw code kan ingeven zonder het klavier rechtstreeks aan te raken. Dit oorstokje kan je nadien in het vuilbakje gooien.

Maak vooraf een afspraak

Wil je graag snel geholpen worden en zeker zijn dat een van onze slaapadviseurs meteen de nodige aandacht en begeleiding kan geven? Maak dan gerust een afspraak(*) via e-mail naar:

(*) Wij vragen vriendelijk om minstens 48 uur op voorhand een afspraak – met vermelding van datum en tijdstip – aan te vragen. Bedankt om hierbij rekening te houden met de opgegeven openingsdagen en uren van onze vier showrooms. Zodra je van ons een bevestigingsmail ontvangt, ligt jouw afspraak definitief vast.

Wij staan helemaal voor je klaar!

De gezondheid van elke klant en medewerker is onze grootste prioriteit. Samen lukt het ons zeker om met deze verschillende veiligheidsmaatregelen fysiek contact en de kans op besmetting maximaal te vermijden.

Laat je dus met een gerust hart begeleiden door één van onze slaapadviseurs! Wij kijken er alvast naar uit om jou met persoonlijk advies bij te staan.

Jouw trouwe Cornelis Bedding team / Auping Store

placeholder

Waar kan je ons vinden ?

Koop je liever online?

Ontdek welke slaapoplossingen (matrassen, bedden, boxsprings, bedbodems, ...) wij voor jou in de aanbieding hebben.

Over ons

Cornelis_Bedding_logo_2_bedding_wit_vierkant_rgb

Cornelis Bedding is jouw beddenspeciaalzaak. We bieden jou topmerken in ultiem slaapcomfort. Breng een bezoek aan één van onze vijf Cornelis Bedding speciaalzaken.

BTW BE 0826.722.189

VOLG ONS

Wij aanvaarden ecocheques en Sodexo consumptiecheques

Logo-ecocheques
Logo-Sodexo
Scroll naar boven