Nieuws/Blog

Een matras online kopen? Ja, maar …

matras online kopen

Een matras is een grote aankoop. Daar denk je graag twee keer over na. Een matras online kopen doe je zeker niet zomaar. Uitproberen blijft belangrijk. Daarom raden wij aan om voor je naar onze online winkel snelt, toch even langs te komen in onze ‘stenen’ winkel.

Een matras online kopen vraagt voorbereiding

De ene matras is de andere niet. Elke persoon is uniek, vandaar ook het grote aanbod van matrassen. De manier waarop je slaapt, je lichaamsbouw, je eventuele rugproblemen, transpiratie … spelen een belangrijke rol bij de keuze van een matras. Niet elke matras kan zomaar op elk type bodem gelegd worden. Vandaar dat je je matras best eerst kan komen uitproberen in de winkel. Heb je het juiste advies gekregen, ben je eruit en ben je helemaal overtuigd van je keuze? Dan kan je je matras meteen bestellen in de winkel. Of je slaapt er nog een nachtje over (op je oude matras ?) en bestelt je matras in onze webshop of via e-mail.

matras online kopen

Je matras vernieuwen? Snel naar de webshop.

Je beseft het waarschijnlijk niet, maar je matras is waarschijnlijk het meest gebruikte voorwerp in je huis. Daarom is ze na 8 à 10 jaar toch wel toe aan vervanging. Sliep je als een roosje op je oude matras en wil je graag dezelfde? Dan ben je in onze webshop snel geholpen.

Slimme tips bij online matras shoppen

Er zijn enkele belangrijke factoren waar je op moet letten als je een matras online koopt.

  • Lees altijd de specificaties: zorg dat je zeker bent van het type en de gekozen afmetingen bijvoorbeeld.
  • Geef ook altijd de juiste hardheid door. Meestal kan je kiezen tussen soft, medium, firm en extrafirm.
  • Hou rekening met de bodem waarop je je matras gaat leggen.
  • Indien je verschillende hardheden in 1 matras kan kiezen, geef dan zeker ook aan welke hardheid langs welke kant moet liggen.

Let op met online advertenties met grote kortingen, meestal op onbekende merken. Vaak zitten er addertjes onder het gras zoals de verzendkosten, de kwaliteit of de service na verkoop.

Vermijd vacuüm verpakte matrassen: Om de verzending zo makkelijk mogelijk te maken na een online aankoop worden veel matrassen vacuüm verpakt. Soms zelfs opgerold. Dat komt de kwaliteit niet ten goede. Bij Cornelis Bedding kiezen we niet voor gemak voor één dag, wel voor jarenlange kwaliteit. Geen enkele matras van Cornelis Bedding wordt opgerold geleverd. Daarom zijn er voortdurend drie ploegen op de baan die elke matras zorgvuldig leveren en indien nodig ook plaatsen.

Kies voor kwaliteit

Dus, een matras online kopen, ja, maar bereid je eerst goed voor. Spring gerust eens binnen in één van onze winkels. Onze enthousiaste slaapadviseurs delen hun kennis en expertise graag met jou.

placeholder

Waar kan je ons vinden ?

Koop je liever online?

Ontdek welke slaapoplossingen (matrassen, bedden, boxsprings, bedbodems, ...) wij voor jou in de aanbieding hebben.

Over ons

Cornelis_Bedding_logo_2_bedding_wit_vierkant_rgb

Cornelis Bedding is jouw beddenspeciaalzaak. We bieden jou topmerken in ultiem slaapcomfort. Breng een bezoek aan één van onze vijf Cornelis Bedding speciaalzaken.

BTW BE 0826.722.189

VOLG ONS

Wij aanvaarden ecocheques en Sodexo consumptiecheques

Logo-ecocheques
Logo-Sodexo
Scroll naar boven