Nieuws/Blog

Kies voor ultiem slaapcomfort met een ergonomische matras

ergonomische matras

In onze vorige blog benadrukten we het belang van rust nemen na het sporten. Je laat hiermee je lichaam en spieren optimaal herstellen. Maar een goede nachtrust is zelfs nog belangrijker voor een goed herstel van lichaam én geest. Dat geldt voor iedereen en zeker en vast als je een fervente sporter bent.  

Hoe verkrijg je nu de ideale nachtrust? Een matras op jouw maat is hierbij cruciaal. En met een ergonomische matras van Equilli maak je alvast de juiste keuze! We vertellen je er graag meer over.

Waarom kiezen voor een Equilli matras?

Elk lichaam is anders en heeft een specifieke ondersteuning nodig. Een lichaam wordt vaak ook zwaar belast door bepaalde arbeid of sport met rug- of nekklachten als gevolg. Net daarom ontwikkelt het Belgische Equilli ergonomische matrassen die perfect aansluiten op jouw lichaamssamenstelling en slaaphouding.

Op die manier ben je verzekerd van ergonomisch slaapcomfort. Je zal niet enkel beter slapen maar je lichaam zal ook optimaal recupereren. Dit heeft dan weer een positief effect op latere sportprestaties.

Een wetenschappelijk onderbouwde nachtrust

Je vraagt je misschien af hoe Equilli hierin slaagt? Via een wetenschappelijk onderbouwd meetsysteem (de Personal Sleep Scan) wordt een meting van schouders, heup en taille uitgevoerd. Ook de houding waarin je slaapt wordt geanalyseerd om zo jouw persoonlijk indrukkingsprofiel te bepalen.

ergonomische matras

Op basis van deze resultaten wordt de matras helemaal op jouw maat samengesteld. Deze matras bestaat uit verschillende lagen die elk hun eigen functie hebben. Het grote voordeel is dat jouw lichaam een persoonlijke en comfortabele ondersteuning krijgt en maximaal kan herstellen tijdens de nacht.

Wens je meer informatie over een ergonomische matras van Equilli?

Als verdeler van dit unieke topmerk zijn wij alvast helemaal overtuigd van de vele voordelen die een Equilli matras te bieden heeft. Kom gerust langs in een van onze winkels te Dendermonde, Rumst, Belsele of Wommelgem. Wij helpen je met plezier verder in jouw zoektocht naar dé ergonomische matras op maat van jouw lichaam.

Wist je trouwens al dat je dankzij het slaapcontract van Equilli 365 nachten bedenktijd krijgt om je matras gratis aan te passen? Nog een reden om voor een ergonomische Equilli matras te kiezen!

 

placeholder

Waar kan je ons vinden ?

Koop je liever online?

Ontdek welke slaapoplossingen (matrassen, bedden, boxsprings, bedbodems, ...) wij voor jou in de aanbieding hebben.

Over ons

Cornelis_Bedding_logo_2_bedding_wit_vierkant_rgb

Cornelis Bedding is jouw beddenspeciaalzaak. We bieden jou topmerken in ultiem slaapcomfort. Breng een bezoek aan één van onze vijf Cornelis Bedding speciaalzaken.

BTW BE 0826.722.189

VOLG ONS

Wij aanvaarden ecocheques en Sodexo consumptiecheques

Logo-ecocheques
Logo-Sodexo
Scroll naar boven