Nieuws/Blog

Laat je inspireren en adviseren tijdens onze Opendeurdagen van 13 t.e.m. 22 maart

opendeurdagen 2020

Vanaf vrijdag 13 maart tot en met zondag 22 maart 2020 ben je van harte welkom op onze Opendeurdagen. In onze winkels te Dendermonde, Rumst, Wommelgem en Belsele profiteer je tijdens deze dagen van geweldige acties op onze verschillende topmerken.

Behalve ons enthousiast team van slaapexperten zal er op 14, 15 en 22 maart ook telkens een Equilli-specialist aanwezig zijn. Zij geven uitgebreid uitleg en persoonlijk advies over de ergonomische matrassen van Equilli.

Heb je nog nooit het gevoel gehad dat je lichaam volledig hersteld is na het slapen? Of blijven die vervelende nek- of rugklachten aanhouden? Kom dan zeker bij ons langs op 14 maart te Rumst, 15 maart te Wommelgem of 22 maart te Dendermonde of op een van onze andere opendeurdagen.

De exacte locatie en openingsuren van onze vier winkels kan je hier terugvinden.
Heel graag tot binnenkort!

placeholder

Waar kan je ons vinden ?

nachtje proefslapen ?

Bij Cornelis Bedding staan wij al 100 jaar garant voor de scherpste prijzen, het grootste aanbod en de beste service. We horen regelmatig van klanten: “We zouden hier eens een nachtje moeten blijven slapen”...

Over ons

Cornelis_Bedding_logo_2_bedding_wit_vierkant_rgb

Cornelis Bedding is jouw beddenspeciaalzaak. We bieden jou topmerken in ultiem slaapcomfort. Breng een bezoek aan één van onze vijf Cornelis Bedding speciaalzaken.

BTW BE 0826.722.189

VOLG ONS

Scroll to Top