Matrassen kopen in Gent?

Matrassen kopen in Gent? Kom langs bij Cornelis Bedding!

Een goede nachtrust is essentieel voor een gezonde levensstijl. Een belangrijk aspect van een goede nachtrust is de juiste matras. Er zijn veel verschillende soorten matrassen verkrijgbaar bij Cornelis Bedding Gent, gemaakt van verschillende materialen en door verschillende merken.

Een goede nachtrust is essentieel voor een gezonde levensstijl. Een belangrijk aspect van een goede nachtrust is de juiste matras. Er zijn veel verschillende soorten matrassen verkrijgbaar bij Cornelis Bedding Gent, gemaakt van verschillende materialen en door verschillende merken.

MATRASSEN UIT VERSCHILLENDE MATERIALEN

Bij Cornelis Bedding vind je matrassen uit verschillende materialen, elk met hun eigen voordelen. In de winkel kiezen we samen het materiaal dat het best past bij jouw lichaam en jouw voorkeuren.

  • Koudschuim is een duurzaam materiaal dat zorgt voor een goede ondersteuning en ventilatie. Het past zich goed aan de vorm van je lichaam aan en is geschikt voor mensen die het snel warm hebben tijdens het slapen.
  • Traagschuim, ook wel bekend als memory foam, past zich aan de vorm van je lichaam aan en biedt een goede ondersteuning. Het materiaal reageert op lichaamswarmte, waardoor het zachter wordt en zich aanpast aan de contouren van jouw lichaam.
  • Latex is een natuurlijk materiaal dat zorgt voor een goede ondersteuning en een goede ventilatie. Het materiaal past zich aan de contouren van je lichaam aan en is geschikt voor mensen die gevoelig zijn voor allergieën.
  • Een matras met pocketvering bestaat uit individueel verpakte veren die onafhankelijk van elkaar bewegen. Hierdoor biedt de matras een goede ondersteuning en is ze geschikt voor mensen die graag op een stevigere matras slapen.
  • Er zijn ook nog matrassen met een gel afdeklaag die een drukverlagend slaapcomfort en een hoge veerkracht bieden. Ze zorgen voor een fijn slaapklimaat dankzij hun verkoelende en ventilerende eigenschappen. Tot slot zijn er nog afdeklagen met volledig natuurlijke materialen zoals zijde, kamelenhaar, kasjmier, … te vinden bij ons topmerk Fylds’.
cornelis-bedding-gent
cornelis-bedding-gent

UITEENLOPENDE MERKEN

Er zijn veel verschillende merken matrassen verkrijgbaar in onze winkel in Gent. Hieronder bespreken we een aantal bekende merken:

  • Het Nederlandse Auping is gekend voor zijn kwalitatief hoogwaardige matrassen en bedden. Elke matras is betrouwbaar, duurzaam en persoonlijk. In 2020 lanceerde Auping de eerste volledige circulaire matras ter wereld (Auping Evolve) en sindsdien werken ze aan een volledig nieuwe generatie matrassen.

KOM LANGS IN ONZE BEDDENWINKEL IN OOSTAKKER

Koop je liever online?

Ontdek welke slaapoplossingen (matrassen, bedden, boxsprings, bedbodems, ...) wij voor jou in de aanbieding hebben.

Over ons

Cornelis_Bedding_logo_2_bedding_wit_vierkant_rgb

Cornelis Bedding is jouw beddenspeciaalzaak. We bieden jou topmerken in ultiem slaapcomfort. Breng een bezoek aan één van onze vijf Cornelis Bedding speciaalzaken.

BTW BE 0826.722.189

VOLG ONS

Wij aanvaarden ecocheques en Sodexo consumptiecheques

Logo-ecocheques
Logo-Sodexo
Scroll naar boven