Auping samenstellen

Jouw Auping naar wens samenstellen bij Cornelis Bedding

Al meer dan 130 jaar creëert Auping trendy, tijdloze en duurzame bedden. De Auping beddencollectie bestaat uit vijf modellen die je volgens jouw persoonlijke smaak kan samenstellen.

Kies jouw favoriete design

Ben je helemaal te vinden voor het Scandinavische ontwerp van de Auping Noa? Of voor het iconische ontwerp van de Auping Auronde? Of kunnen de gebogen poten en de opvallende kleuren van de Auping Royal je meer bekoren?

Heb je toch eerder je hart verloren aan het tijdloze ontwerp van de Auping Original? In het bijzonder zijn sterk stalen frame en afgeronde hoeken? Of vind je het belangrijker dat jouw nieuwe bed gemaakt is met oog op de wereld rondom ons... En valt jouw keuze daarom op de Auping Essential, het eerste volledig recycleerbare bed ter wereld?

Welk model je ook verkiest, met een Auping bed slaap je gegarandeerd op beide oren!

KIES DE GEWENSTE AFMETINGEN EN BEDBODEM

Elk Auping model is te verkrijgen in verschillende lengtes, breedtes en hoogtes. Bij het Royal bed is er echter maar één hoogte mogelijk. Daarnaast kies je of je de bijpassende bedbodem (lees: spiraalbodem) in een vlakke, handverstelbare of elektrisch verstelbare variant wilt.

Kom bij Cornelis Bedding jouw Auping samenstellen

Auping Lookbook 2022 Mockup_2

Download onze Auping brochures

Laat je verwonderen door Auping: van de kleurrijke stoffencollectie en het uitgebreide assortiment matrassen & toppers tot de stijlvolle bedden & boxsprings en kwaliteitsvolle accessoires, dekbedden & kussens. Ontdek het volledige Auping aanbod in één van onze digitale brochures!

Koop je liever online?

Ontdek welke slaapoplossingen (matrassen, bedden, boxsprings, bedbodems, ...) wij voor jou in de aanbieding hebben.

Over ons

Cornelis_Bedding_logo_2_bedding_wit_vierkant_rgb

Cornelis Bedding is jouw beddenspeciaalzaak. We bieden jou topmerken in ultiem slaapcomfort. Breng een bezoek aan één van onze vijf Cornelis Bedding speciaalzaken.

BTW BE 0826.722.189

VOLG ONS

Wij aanvaarden ecocheques en Sodexo consumptiecheques

Logo-ecocheques
Logo-Sodexo
Scroll naar boven