Het Auping bed van je dromen kopen

Auping bed kopen in regio’s Oost-Vlaanderen en Antwerpen

Wil je graag een Auping bed kopen? Maar wil je eerst wat meer uitleg over waarom Auping een goede keuze is? En het liefst ook advies op jouw maat? Dan moet je in de Auping Stores van Cornelis Bedding zijn! Bij ons vind je het complete Auping assortiment onder één dak. Onze slaapspecialisten helpen je met persoonlijk en professioneel advies in jouw zoektocht naar het ideale bed.

AUPING, MET LIEFDE

Met liefde voor comfort werkt Auping sinds hun ontstaan aan de beste manieren om uit te rusten. Want een uitgeruste wereld is een betere wereld. Net daarom maken zij hun bedden en matrassen met aandacht voor vakmanschap, detail en de toekomst.

Het volledige Auping aanbod wordt in hun Nederlandse fabriek gemaakt. Van massaproductie is er echter geen sprake, want elk Auping bed wordt met de hand en per bestelling gemaakt. Dit maakt het mogelijk om het Auping bed dat je wil kopen volledig naar wens te personaliseren.

UITBLINKER IN DESIGN

Al meer dan 130 jaar blinkt Auping uit in eigentijdse, tijdloze en kwalitatief hoogstaande ontwerpen.  Het grote voordeel van hun collecties is dat je eindeloos kan variëren en combineren.

Zalig slapen hoeft geen droom te zijn

Koop je liever online?

Ontdek welke slaapoplossingen (matrassen, bedden, boxsprings, bedbodems, ...) wij voor jou in de aanbieding hebben.

Over ons

Cornelis_Bedding_logo_2_bedding_wit_vierkant_rgb

Cornelis Bedding is jouw beddenspeciaalzaak. We bieden jou topmerken in ultiem slaapcomfort. Breng een bezoek aan één van onze vijf Cornelis Bedding speciaalzaken.

BTW BE 0826.722.189

VOLG ONS

Wij aanvaarden ecocheques en Sodexo consumptiecheques

Logo-ecocheques
Logo-Sodexo
Scroll naar boven