Nieuws/Blog

Profiteer van onze verlengde opendeurdagen tot eind mei

Verlengde opendeurdagen 2020

Na een onverwachte voorjaarslaap zijn wij sinds 11 mei 2020 met volle goesting en hernieuwde energie weer aan de slag gegaan! Wij staan je graag bij met persoonlijk slaapadvies en stellen alles in het werk om dat op een veilige manier te doen. Lees hier meer over onze maatregelen.

Om jou te bedanken hebben wij onze opendeurdagen verlengd en profiteer je nog tot eind mei 2020 van geweldige acties op onze verschillende topmerken.

Laat je dus met een gerust hart adviseren in een van onze vier winkels te Dendermonde, Rumst, Wommelgem of Belsele. De exacte locatie en openingsuren kan je hier terugvinden. Heel graag tot binnenkort!

placeholder

Waar kan je ons vinden ?

nachtje proefslapen ?

Bij Cornelis Bedding staan wij al 100 jaar garant voor de scherpste prijzen, het grootste aanbod en de beste service. We horen regelmatig van klanten: “We zouden hier eens een nachtje moeten blijven slapen”...

Over ons

Cornelis_Bedding_logo_2_bedding_wit_vierkant_rgb

Cornelis Bedding is jouw beddenspeciaalzaak. We bieden jou topmerken in ultiem slaapcomfort. Breng een bezoek aan één van onze vijf Cornelis Bedding speciaalzaken.

BTW BE 0826.722.189

VOLG ONS

Scroll to Top