• Equilli

Equilli

Het Belgische merk Equilli ontwikkelt op wetenschappelijke wijze ergonomische matrassen en kussens. Een uiterst precies meetsysteem, de Personal Sleep Scan, bepaalt welke ondersteuning jouw lichaam nodig heeft. De producten worden daaraan aangepast. Eerst worden jouw lichaam en slaaphouding in kaart gebracht. Op basis daarvan wordt de optimale samenstelling van jouw matras bepaald.

De basislaag van de Equilli matras is zo ontworpen dat je ze kan combineren met verschillende types van bedbodem of matrasdrager.

De ergonomische Equilli-hoofdkussens zorgen ervoor dat ook uw nekwervels en hoofd de juiste ondersteuning krijgen.

Het concept van Equilli komt voort uit diepgaande studies van het research center IRISI (Innovative Research in Sleep Improvement), dat ontstaan is aan de afdeling Biomechanica van de KU Leuven. IRISI voert samen met slaapspecialisten, ingenieurs en artsen onderzoek naar technologieën die positief zijn voor de slaapkwaliteit. De Equilli-matrassen zijn een praktische toepassing van die studies.

Om de garantie van kwaliteit kracht bij te zetten, sluit Equilli een Slaapcontract met jou, dat je verzekert van een goede nachtrust. Je hebt de mogelijkheid om binnen de 6 maanden gratis de samenstelling van je Equilli-matras te wijzigen.

  • Kussens Equilli

    Equilli Hoofdkussens

    Equilli-hoofdkussens worden gemaakt volgens hetzelfde principe als de matrassen. Ze worden zo aangepast dat iedere gebruiker de optimale ondersteuning heeft voor zijn hoofd en nek.

  • Equilli matras

    Equilli matrassen

    Een Equilli-matras bestaat uit verschillende lagen die elk hun eigen functie hebben. Het doel daarvan is om het lichaam zo sterk mogelijk te ondersteunen en zo veel mogelijk comfort te bieden.