Auping webshop

 

Bestel eenvoudig online via onze Auping webshop

Auping zet zich dagelijks in voor een uitgeruste wereld. Om aan ieders wensen tegemoet te kunnen komen, bieden zij een wereld aan slaapoplossingen. Van een uitgebreid assortiment matrassen & toppers tot stijlvolle bedden & boxsprings en kwaliteitsvolle dekbedden, kussens & accessoires. Omdat wij klantenservice hoog in het vaandel dragen, bieden wij een groot deel van de Auping collectie online aan via onze Auping webshop.

Matrassen en toppers

In ons online Auping assortiment vind je tal van modellen, maten en soorten matrassen. Elke Auping matras is uniek en ontworpen met het oog op een perfecte ondersteuning en een optimaal slaapcomfort. Omdat elke persoon een specifieke lichaamsbouw en slaaphouding heeft, raden we aan om de matras eerst te testen in een van onze toonzalen.

Op onze webshop vind je uiteraard ook een uitgebreide keuze aan Auping toppers. Met een gemiddelde dikte van 3 tot 12 cm en verkrijgbaar in verschillende comfortlagen en afmetingen, is er een Auping topmatras voor elk type slaper en bed.

Altijd de beste prijzen op onze Auping webshop

Het hele jaar door geniet je op onze Auping webshop van de beste prijzen. Behalve de traditionele soldenperiodes zijn er ook regelmatig mooie toonzaalmodellen te koop voor zachte prijzen.

Auping Lookbook 2022 Mockup_2

Download onze Auping brochures

Laat je verwonderen door Auping: van de kleurrijke stoffencollectie en het uitgebreide assortiment matrassen & toppers tot de stijlvolle bedden & boxsprings en kwaliteitsvolle accessoires, dekbedden & kussens. Ontdek het volledige Auping aanbod in één van onze digitale brochures!

Koop je liever online?

Ontdek welke slaapoplossingen (matrassen, bedden, boxsprings, bedbodems, ...) wij voor jou in de aanbieding hebben.

Over ons

Cornelis_Bedding_logo_2_bedding_wit_vierkant_rgb

Cornelis Bedding is jouw beddenspeciaalzaak. We bieden jou topmerken in ultiem slaapcomfort. Breng een bezoek aan één van onze vijf Cornelis Bedding speciaalzaken.

BTW BE 0826.722.189

VOLG ONS

Wij aanvaarden ecocheques en Sodexo consumptiecheques

Logo-ecocheques
Logo-Sodexo
Scroll naar boven