Pocketveren matras

Een pocketveren matras van Fylds’

In het Fylds’ aanbod vind je luxueuze matrassen en boxsprings. Stuk voor stuk met de hand gemaakt door meester-beddenmakers in eigen ateliers. Machines worden enkel ingeschakeld ter ondersteuning van hun vakmanschap en kwaliteit. Met een pocketveren matras van Fylds’ kies je niet alleen voor de beste kwaliteit en ondersteuning maar ook voor een luxueuze uitstraling.

EEN UNIEKE SAMENSTELLING

Elke Fylds’ matras bestaat uit een unieke samenstelling van wol en vlas. Hierdoor geniet je van een natuurlijk ademende comfortlaag en een optimaal slaapcomfort. Dankzij de pocketveren matras is er zelfs bij lichte druk een perfecte ondersteuning.

KEUZE UIT VIJF SUPERIEURE MATRASSEN

Fylds’ matrassen zijn opgebouwd uit twee of drie lagen pocketveren in gehard koolstofstaal. Met een keuze uit vijf verschillende matrassen (Bronze, Silver, Gold, Platinum en Diamond) vind je ongetwijfeld de meest comfortabele matras voor jou.

De Fylds‘ High Touch-pocketveren onderaan de matras zorgen voor een gezonde, uitgebalanceerde basis. Daarnaast beschikken deze superieure matrassen over een laag van 650 g/m² zwarte wol van Zwartblesen Swifter schapen die als perfecte natuurlijke drukverdeler functioneren. Tot slot is er nog een ultieme comfortlaag van 350 g/m² melange van wol van het Texelse en Merinoschaap met Belgisch vlas.

ontdek ons aanbod pocketveren matrassen van fylds'

Koop je liever online?

Ontdek welke slaapoplossingen (matrassen, bedden, boxsprings, bedbodems, ...) wij voor jou in de aanbieding hebben.

Over ons

Cornelis_Bedding_logo_2_bedding_wit_vierkant_rgb

Cornelis Bedding is jouw beddenspeciaalzaak. We bieden jou topmerken in ultiem slaapcomfort. Breng een bezoek aan één van onze vijf Cornelis Bedding speciaalzaken.

BTW BE 0826.722.189

VOLG ONS

Wij aanvaarden ecocheques en Sodexo consumptiecheques

Logo-ecocheques
Logo-Sodexo
Scroll naar boven