Matras kopen in gent

Matras kopen in Gent? Kom langs bij Cornelis Bedding!

EEN MATRAS DIE BIJ JE PAST

Onze slogan ‘Laat goede nachten geen droom meer zijn’ maken we waar door ons kwalitatief merkenaanbod en onze persoonlijke service. We streven ernaar om van elk merk het volledige gamma aan te bieden in onze winkel. Samen met jou proberen we verschillende matrassen uit om te weten te komen welke voor jou het comfortabelst aanvoelt en jou het beste ondersteunt.

Want ieder persoon is uniek en heeft een unieke matras nodig. Wij hebben voor elke slaper een passende matras. Behalve de juiste ondersteuning voor jouw lichaam, houden we rekening met je slaaphouding. Een buikslaper heeft namelijk een andere matras nodig dan een rug- of zijslaper. En uiteraard is het perfect mogelijk om een tweepersoonsmatras met twee verschillende kernen samen te stellen.

EEN GOED PASSEND HOOFDKUSSEN

Tijdens het uittesten van onze matrassen, laten we jou ook enkele hoofdkussens uitproberen. Zo willen we zeker zijn dat ook je nek, hoofd en wervelkolom de meest optimale ondersteuning krijgen. Wij hebben een ruim aanbod aan kwalitatieve hoofdkussens: hard, zacht, synthetisch, latex, … Naast ons persoonlijk advies in de winkel geven we jou ook de mogelijkheid om het gekozen kussen thuis uit te testen.

Kom jouw nieuwe matras kopen bij Cornelis Bedding in Gent

Koop je liever online?

Ontdek welke slaapoplossingen (matrassen, bedden, boxsprings, bedbodems, ...) wij voor jou in de aanbieding hebben.

Over ons

Cornelis_Bedding_logo_2_bedding_wit_vierkant_rgb

Cornelis Bedding is jouw beddenspeciaalzaak. We bieden jou topmerken in ultiem slaapcomfort. Breng een bezoek aan één van onze vijf Cornelis Bedding speciaalzaken.

BTW BE 0826.722.189

VOLG ONS

Wij aanvaarden ecocheques en Sodexo consumptiecheques

Logo-ecocheques
Logo-Sodexo
Scroll naar boven