Hotelbed voor thuis

Fylds’, jouw hotelbed voor thuis

Het Belgische Fylds’ is een absolute meester in slaapcomfort. Hun passie voor slapen, hun 60 jaar ervaring en hun hoge kwaliteitseisen maken dat je met Fylds’ jouw geheel eigen hotelbed voor thuis koopt.

KWALITEIT EN LUXE

In het aanbod van Fylds’ heb je de keuze uit verschillende matrassen en boxsprings van topkwaliteit. Daarbovenop heeft elk Fylds’ bed een luxueuze uitstraling. De houten frames van hoogwaardig gelaagd hardhout geven hun boxsprings een uiterst stabiel en robuust karakter. En ook de Fylds’ matrassen bieden alles wat je nodig hebt voor je persoonlijk hotelbed bij jou thuis.

UITZONDERLIJKE MATRASSEN

De matrassen van Fylds’ bestaan uit een unieke samenstelling van wol en vlas. Dit zorgt voor een natuurlijk ademende comfortlaag en een optimaal slaapcomfort. De pocketveren in de matrassen keren steeds terug naar hun oorspronkelijke positie en bieden zelfs bij lichte druk de perfecte ondersteuning. Zalig slapen zoals op hotel dus!

PERSONALISEER NAAR EIGEN WENS

Een Fylds’ boxspring is te verkrijgen in een vlakke of elektrisch verstelbare variant.

KOM JOUW HOTELBED VOOR THUIS UITKIEZEN

Koop je liever online?

Ontdek welke slaapoplossingen (matrassen, bedden, boxsprings, bedbodems, ...) wij voor jou in de aanbieding hebben.

Over ons

Cornelis_Bedding_logo_2_bedding_wit_vierkant_rgb

Cornelis Bedding is jouw beddenspeciaalzaak. We bieden jou topmerken in ultiem slaapcomfort. Breng een bezoek aan één van onze vijf Cornelis Bedding speciaalzaken.

BTW BE 0826.722.189

VOLG ONS

Wij aanvaarden ecocheques en Sodexo consumptiecheques

Logo-ecocheques
Logo-Sodexo
Scroll naar boven