Beste Belgische boxspring

Wegdromen in een Belgische boxspring van Fylds’

Fylds’ is een merk van eigen bodem, ook wel gekend onder de naam “Het Belgisch Bed”. Met meer dan 60 jaar ervaring en passie vervaardigen ze slaapcomfort van premium kwaliteit. Hun matrassen en boxsprings zijn niet alleen van topkwaliteit, maar hebben ook een luxueuze uitstraling. Met een Belgische boxspring van Fylds’ haal je dus je eigen persoonlijk hotelbed naar je slaapkamer.

BELGISCH VAKMANSCHAP

Fylds’ matrassen en boxsprings worden door meester-beddenmakers met de hand gemaakt in eigen ateliers. Ze gebruiken machines enkel en alleen ter ondersteuning van hun vakmanschap en om de kwaliteit waar mogelijk te verbeteren. Elke boxspring bestaat uit een houten frame van 33 mm hoogwaardig gelaagd hardhout uit het hoge noorden. Dit garandeert een uiterst stabiel en robuust karakter.

VLAKKE OF ELEKTRISCH VERSTELBARE BOXSPRINGS

Bij Fylds’ kan je kiezen uit vlakke of elektrisch verstelbare varianten.

  • De vlakke versie is te verkrijgen in “Standard Base Medium” en “Standard Base High”. Je kiest dus ofwel voor een boxspring met een hoogte van 22cm (medium) of met een hoogte van 27 cm (high).

Kies een Belgische boxspring van topkwaliteit

Koop je liever online?

Ontdek welke slaapoplossingen (matrassen, bedden, boxsprings, bedbodems, ...) wij voor jou in de aanbieding hebben.

Over ons

Cornelis_Bedding_logo_2_bedding_wit_vierkant_rgb

Cornelis Bedding is jouw beddenspeciaalzaak. We bieden jou topmerken in ultiem slaapcomfort. Breng een bezoek aan één van onze vijf Cornelis Bedding speciaalzaken.

BTW BE 0826.722.189

VOLG ONS

Wij aanvaarden ecocheques en Sodexo consumptiecheques

Logo-ecocheques
Logo-Sodexo
Scroll naar boven