• Auping

Auping Boxsprings

De Auping AVS boxspring staat voor Actieve Ventilatie en Support. Deze Auping boxspring staat garant voor een goede ventilatie en ondersteuning. De Auping boxspring bevat een spiraalbodem en vormt samen met de speciale AVS boxspringmatras een volledig bed. De Auping boxspring heeft verschillende verstelmogelijkheden, zo kan je kiezen voor een vlakke uitvoering of een elektrisch verstelbare uitvoering.

Voor de bekleding van je Auping boxspring kan je kiezen uit prachtige stoffen. Ook is de Auping AVS boxspring deelbaar, zodat twee 1-persoons AVS boxsprings eenvoudig uit elkaar te schuiven zijn, alsook terug naar elkaar.

Cornelis Bedding biedt alle Auping boxspring modellen aan: AVS, Kiruna, Superbox, Dublin, alsook de gloednieuwe Criade boxspring.

  • Auping_boxspring_Kiruna

    Auping Boxspring: Kiruna

    De Kiruna is een stijlvolle, uiterst comfortabele boxspring. Doordat de vernieuwde Kiruna boxspring op een Auping spiraalbodem is opgebouwd, wordt slapen met de frisheid van een ventilerende boxspring gecombineerd.

  • auping dublin boxspring

    Auping Boxspring: Dublin

    De 2-persoons boxspring Dublin is stoer en eigentijds. De dublin boxspring is verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen en varianten, van lekker luxe tot verrassend voordelig.