Auping tweepersoonsbed

Een uiterst persoonlijke nachtrust, ook in een Auping tweepersoonsbed

Uitgerust wakker worden voor een nieuwe dag, dat doe je in een bed dat perfect aansluit bij jouw persoonlijke wensen. Een Auping tweepersoonsbed kan je helemaal naar wens personaliseren. Zodat jij en je partner allebei kunnen genieten van een heerlijke nachtrust.

KIES JOUW GEWENSTE AUPING TWEEPERSOONSBED

Elk bed van Auping wordt met veel zorg gemaakt in de Nederlandse fabriek in Deventer. Elk bed word op bestelling gemaakt. Zo voldoet je bed altijd aan jouw persoonlijke wensen.

Hebben jij en je partner totaal verschillende voorkeuren? Of een totaal verschillende lichaamsbouw? Dan kan je op de tweepersoonsbedden ook twee losse eenpersoonsmatrassen leggen. Zo kiezen jullie allebei een matras met een kern die bij jullie wensen aansluit.

Auping biedt een breed scala aan matrassen, waaronder pocketvering, traagschuim en natuurlatex. Daardoor kies je makkelijk een matras die het best bij jouw comfortniveau past.

MAAK HET PERSOONLIJK

Ook alle andere details van je Auping tweepersoonsbed kan je zelf bepalen.

Op zoek naar een Auping tweepersoonsbed?

Koop je liever online?

Ontdek welke slaapoplossingen (matrassen, bedden, boxsprings, bedbodems, ...) wij voor jou in de aanbieding hebben.

Over ons

Cornelis_Bedding_logo_2_bedding_wit_vierkant_rgb

Cornelis Bedding is jouw beddenspeciaalzaak. We bieden jou topmerken in ultiem slaapcomfort. Breng een bezoek aan één van onze vijf Cornelis Bedding speciaalzaken.

BTW BE 0826.722.189

VOLG ONS

Wij aanvaarden ecocheques en Sodexo consumptiecheques

Logo-ecocheques
Logo-Sodexo
Scroll naar boven